Μουντιάλ 2018: Η Γαλλία στους «8», ο Μέσι σπίτι του και… αμετάβλητη η πρώτη 5άδα στη βαθμολογία του ThrakiSportS Predictor

 

Η Γαλλία έγινε η πρώτη ομάδα που προκρίνεται στους οκτώ του Παγκοσμίου Κυπέλλου της Ρωσίας. Σε ένα επικό ματς, η Γαλλία νίκησε 4-3 την Αργεντινή και πέρασε στα προημιτελικά του Μουντιάλ.

Οι «τρικολόρ» έφτασαν δίκαια στην προκριση με έναν Εμπαπέ να κάνει ματς καριέρας. Με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι ο Αντουάν Γκριεζμάν στο 13′ -στο οποίο υπέπεσε ο Μάρκος Ρόχο ανατρέποντας τον Κιλιάν Εμπαπέ – άνοιξε το σκορ για τους «μπλε».

Στο 41′ ο Ντι Μαρία με ασύλληπτο σουτ από τα 30 μέτρα ισοφάρισε σε 1-1. Στο 48′ ο Μερκάδο βαζει την Αργεντινή μπροστά στο σκορ, αλλά στο 57′ ο Παβάρντ ισοφάρισε σε 2-2. Στο 64′ ο Εμπαπέ έκανε την ανατροπή στην ανατροπή για το 3-2 και στο 68′ ο ίδιος διαμόρφωσε το 4-2.

Στο τρίτο λεπτό των καθυστερήσεων ο Σέρχιο Αγουέρο κάνει το 4-3 που δεν ήταν ωστόσο αρκετό για να περάσει η Αργεντινή στους οκτώ και πλέον ο Μέσι και η παρέα του αποχαιρετούν το Μουντιάλ. Η καλύτερη ομάδα πέρασε στην 8άδα και η Αργεντινή οφείλει με τη σειρά της να κοιτάξει την επόμενη μέρα.

Η νίκη της Γαλλίας με το συγκεκριμένο σκορ δεν έφερε σοβαρές ανακατατάξεις και στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Η πρώτη πεντάδα παραμένει ως είχε μετά την ολοκλήρωση των ομίλων, με την διαφορά ότι ο Flying Elsman που είναι στην κορυφή κέρδισε έναν βαθμό, σε αντίθεση με τους υπόλοιπους – και έτσι διεύρυνε το προβάδισμά του.

Ακολουθούν LoxagosMark, Paito, Karagkouna και Sari84an. Ανοδος μιας θέσης για τον Kostas98 που ανέβηκε 6ος και άφησε 7η την MeDagkwseOSouares. Ογδοος ο Prokos, 9ος με άνοδο τριών θέσεων ο πρώην προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή Τάκης Φωτεινάκης που παίζει στο παιχνίδι μας από το Κατάρ και στην 10η θέση, με άνοδο 4 θέσεων χάρη στην πρόβλεψή του, ο Avance, από τους μεγάλους μας χορηγούς στο ThrakiSportS.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας σε κανονική διάρκεια αγώνα συμπεριλαμβανομένης τυχόν παράτασης αλλά εξαιρουμένων πέναλτι δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR:

 width=