Μουντιάλ 2018: Σχηματίστηκαν τα νοκ άουτ! Η βαθμολογία στα 3/4 των αγώνων στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game

 

Με τη νίκη του Βελγίου επί της Αγγλίας στο ματς που όλοι ήθελαν να χάσουν και της Τυνησίας επί του Παναμά, η πρώτη για τους Αφρικανούς σε Μουντιάλ μετά από 40 χρόνια, ολοκληρώθηκε η αγωνιστική δράση στους Ομίλους. Πλέον έχουν διεξαχθεί τα 48 από τα 64 παιχνίδια, απομένουν τα 16 νοκ άουτ μέχρι και τον μεγάλο τελικό.

Τα ζευγάρια έχουν σχηματιστεί, όπως και τα μονοπάτια που οδηγούν στον τελικό, όπως μπορείτε να δείτε στην φωτογραφία. Παράλληλα όμως, υπάρχουν πλέον ξεκάθαρα φαβορί στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, που πλέον έχει προχωρήσει αρκετά, αφού έχουν γίνει το 75% των παιχνιδιών.

Πλέον κορυφή έχει πατήσει ο FlyingElsman που έχει κάνει απίστευτο ντεμαράζ στα ματς της Πέμπτης. Με σταθερή παρουσία από την πρώτη αγωνιστική, πέρασε στην κορυφή. Εχει 51 βαθμούς έναντι 49 του «δικού μας» LoxagouMark, του αρχισυντάκτη του ThrakiSportS Κώστα Καραγιάννη που ανέβηκε 2ος.

O Paito, δηλαδή ο Γιάννης Παϊτάρης από την Ξάνθη ανέβηκε στην τρίτη θέση με 48,5 βαθμούς, όσους έχει και η Karagkouna που προπορεύονταν τις προηγούμενες μέρες αλλά φαίνεται ότι δεν είχε καλές εμπνεύσεις στα τελευταία 4 παιχνίδια της φάσης των ομίλων.

Πέμπτος είναι ο Sari85an, ο Τάσος Σαρηπαναγιωτίδης από την Αλεξανδρούπολη, σταθερός μέσα στις πρώτες θέσεις και παραμένοντας σε απόσταση τριπόντου από την κορυφή. Εκτη έπεσε η MeDagkwseOSouares.

Από εκεί και πέρα στην πρώτη 20άδα βρίσκουμε ονόματα όπως ο πρώην προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή Τάκης Φωτεινάκης που λαμβάνει μέρος στο παιχνίδι από το Κατάρ ή ο Εβρίτης ποδοσφαιριστής Σάκης Λαμπερνάκης που παίρνει μέρος στο παιχνίδι από την Αγγλία. Επίσης, ο πρώην προπονητής της ΑΕ Κομοτηνής στο μπάσκετ Βασίλης Στοάκης και ενδεχομένως και άλλοι που έχουν επιλέξει να παίζουν με ψευδώνυμα και δεν αποκαλύπτουν την ταυτότητά τους.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι). Το παιχνίδι συνεχίζεται και έχουμε ακόμα 16 νοκ άουτ παιχνίδια για τον μεγάλο νικητή.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: