Μεσογειακοί Αγώνες: Η ικανοποίηση Μιχαλεντζάκη για τη συμμετοχή στην Ταραγόνα με την Ολυμπιακή Ομάδα

 

Ο Δημοσθένης Μιχαλεντζάκης έγινε στην Ταραγόνα ο πρώτος αθλητής με αναπηρία που συμπεριελήφθη σε αποστολή της Ελληνικής Ολυμπιακής Επιτροπής (όχι της παραολυμπιακής αλλά της ολυμπιακής).

Στον αγώνα όπου έλαβε μέρος επιβεβαίωσε ότι είναι ο κορυφαίος στον κόσμο στην κατηγορία του με τον χρόνο που έκανε, παρόλο που για τον ίδιο το καλό αγώνισμα είναι η πεταλούδα και αυτός αγωνίστηκε στο ελεύθερο και η κατηγορία του είναι η S9 και όχι η S10 με λιγότερη αναπηρία, στην οποία αγωνίστηκε στην Ισπανία.

Ο ίδιος επέστρεψε πλέον μαζί με τον προπονητή του Τάσο Καλλιτσάρη στην Αλεξανδρούπολη, αλλά δεν παρέλειψε μέσω των social media να εκφραστεί για την παρουσία του με την Ολυμπιακή Ομάδα. Συγκεριμένα, ο Μιχαλεντζάκης δήλωσε:

«Πολυ χαρούμενος που ημουν μέλος της Ελληνικής Ολυμπιακής Ομαδας για πρωτη φορα στην καριέρα μου και για την συμμετοχή μου στους Μεσογειακούς αγωνες αρτιμελων!! Ηταν μια εξαιρετική εμπειρια και ενα δυνατο τεστ….συνεχίζουμε την προετοιμασια με στοχο το Πανευρωπαικο πρωταθλημα ατόμων με αναπηρια τον Αυγουστο, στο Δουβλινο!! #Dublin2018 #everydaycloser  width=?? width=??»