Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τέσσερις αγώνες της Πέμπτης

 

Την Πέμπτη πραγματοποιούνται τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια στους δυο τελευταίους ομίλους, οπότε το βράδυ ξεκάθαρα θα έχουμε και τα οκτώ ζευγάρια της φάσης των 16 του Μουντιάλ, καθώς ήδη ξέρουμε τα έξι.

Όπως κάνει κάθε πρωί το ThrakiSportS, σας μεταφέρουμε τις προβλέψεις των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, στο οποίο μετέχουν δεκάδες άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης και φίλοι αναγνώστες του ThrakiSportS προβλέποντας το αποτέλεσμα σε κάθε αγώνα του Μουντιάλ, κάνοντας χαβαλέ μεταξύ μας αλλά κερδίζοντας και δώρα οι πρώτοι στη βαθμολογία.

Στις 17:00 διεξάγεται η αναμέτρηση Ιαπωνία – Πολωνία για τον 8ο όμιλο. Το 54% βλέπει νίκη της Ιαπωνίας, κάτι που εφόσον το καταφέρει θα προκριθεί δεδομένα στην επόμενη φάση. Ένα ισχυρό 24% προβλέπει ισοπαλία και ένα επίσης ισχυρό 22% εκτιμά ότι θα κερδίσει η Πολωνία. Δημοφιλέστερο σκορ με 14% το 1-1 και ακολουθούν με 8% το 2-1 υπέρ της Ιαπωνίας και με 7% το 2-1 υπέρ της Πολωνίας.

Την ίδια ώρα διεξάγεται η αναμέτρηση Σενεγάλη – Κολομβία. Εδώ φαβορί για τους περισσότερους είναι η Κολομβία, στη νίκη της οποίας ποντάρει το 45%. Το 28% βλέπει νίκη της Σενεγάλης και το υπόλοιπο 27% ισοπαλία. Στο 2-1 υπέρ της Κολομβίας ποντάρει το 19% των παικτών, ενώ είναι διαμοιρασμένες οι υπόλοιπες προβλέψεις.

Στις 21:00 έχουμε το παιχνίδι Παναμάς – Τυνησία για τον 7ο Όμιλο. Και οι δυο ομάδες είναι αδιάφορες βαθμολογικά αφού έχουν αποκλειστεί. Το 62% βλέπει νίκη της Τυνησίας, το 27% ισοπαλία και το 11% επικράτηση του Παναμά. Δημοφιλέστερο σκορ είναι το 1-0 υπέρ της Τυνησίας σύμφωνα με το 10% και ένα 9% λέπει το 2-0.

Τέλος, επίσης στις 21:00 έχουμε τν μεγάλο αγώνα Αγγλία – Βέλγιο για τον 7ο Όμιλο, που θα κρίνει ποια ομάδα θα αναδειχθεί πρώτη στον όμιλο και ποια δεύτερη. Το 39% βλέπει νίκη των Βέλγων, το 34% ισοπαλία και το 27% νίκη της Αγγλίας. Δημοφιλέστερα αποτελέσματα τα 2-1 υπέρ του Βελγίου και το 2-2. Σε αυτά τα σκορ ποντάρει το 9% των παικτών.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη μέχρι στιγμής σχεδόν 250 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: