Μουντιάλ 2018: Το 1-1 στο Δανία-Αυστραλία έφερε σε απόσταση βολής από την κορυφή Φωτεινάκη και Δουλγέρη

 

Ανακατατάξεις στην βαθμολογία του ThrakiSportS World Cup Predictor έφερε η ισοπαλία ανάμεσα στην Δανία και την Αυστραλία, στον πρώτο αγώνα της Πέμπτης για το Μουντιάλ της Ρωσίας. Πλέον έχουμε νέα τριάδα στην κορυφή αλλά και γνωστά ονόματα του μη ποδοσφαιρικού χώρου να ακολουθούν σε απόσταση βολής.

Πρώτος πλέον με 26 βαθμούς είναι ο Sari84an, ο Τάσος Σαρηπαναγιωτίδης από την Αλεξανδρούπολη που από την αρχή σχεδόν του μαραθωνίου βρίσκεται στις πρώτες θέσεις. Δεύτερη μισό βαθμό πιο πίσω ανέβηκε η Karagkouna, δηλαδή η Θεοδώρα Ηλιάδη, την οποία επίσης είχαμε δει ψηλά στις πρώτες αγωνιστικές. Τρίτος πλέον είναι ο Tsamo97 με 24,5 βαθμούς. Όπως και η karagkouna, ανεβαίνει 10 θέσεις σε σχέση με την κατάταξή του στο τέλος της 1ης αγωνιστικής των ομίλων.

Στην τέταρτη θέση είναι με 24 βαθμούς ο πρώην προπονητής του ΓΑΣ Κομοτηνή Τάκης Φωτεινάκης, που λαμβάνει μέρος στο παιχνίδι από το Κατάρ όπου βρίσκεται. Ίδιους βαθμούς έχει και ο mimakos71, φανατικός αναγνώστης του ThrakiSportS από το Διδυμότειχο. Στην έκτη θέση με 23,5 βαθμούς αλλά σε απόσταση βολής από την κορυφή ο LoxagosMark που δεν είναι άλλος από τον αρχισυντάκτη του ThrakiSportS Κώστα Καραγιάννη και ο Stivikos, που είναι ο Κομοτηναίος σπρίντερ Γιάννης Δουλγέρης.

Ο μόνος από την πρώτη οκτάδα που βρίσκεται σε πτώση είναι ο hatzixa, ο Ξανθιώτης Στέφανος Χατζηξανθης δηλαδή που ήταν πρωτοπόρος τόσο στο τέλος του 1ου γύρου όσο και χθες το βράδυ, ο οποίος πλέον έχει πέσει 7 θέσεις και είναι 8ος με 23 βαθμούς αλλά παραμένει σε απόσταση ενός τριπόντου από την κορυφή, άρα θα μπορέσει να την ξαναπιάσει με μια εύστοχη πρόβλεψη στο επόμενο παιχνίδι. Πλέον είναι 43 οι συμμετέχοντες που έχουν πάνω από 20 πόντους και η μάχη συνεχίζεται.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αν και δύσκολα έχοντας χάσει έναν ολόκληρο γύρο θα προσεγγίσετε τις πρώτες θέσεις και τα μεγάλα δώρα. Μπορείτε όμως να διεκδικήσει τις επιμέρους πρώτες θέσεις, που επίσης έχουν συμβολικά δώρα.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 240 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR:

 width=