ΕΠΣ Θράκης: Μεταγραφική “βόμβα” στα γκολποστ για την Δόξα Γρατινής που αρχίζει την μεταγραφική της αντεπίθεση

 

Τον αντικαταστάτη του Εφτούν Μπουτσακτσή που πήγε στο Κοπτερό, βρήκε γρήγορά η Δόξα Γρατινής καθώς συμφώνησε με τον έμπειρο πορτιέρο Γιώργιο Ποιμενίδη.

Ο Κιλκισιώτης τερματοφύλακας αποχαιρετησε μετά από 1,5 χρόνο την Ελπίδα Σαπών και θα συνεχίσει στην ομάδα της Γρατινης του Γιωργου Δίγκα, που και φέτος θέλει να πρωταγωνιστησει στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ Θράκης.

Ο «Ποιμε» παρά τις προτάσεις που είχε μίλησε με τον προεδρο Κώστα Τσιμπούκα και οι δυο τους συμφώνησαν σε όλα, με την Γρατινή να ειναι η τρίτη του ομάδα στην Ροδόπη  μετά το Νέο Σιδηροχώρι και την Ελπίδα Σαπών. Ο 34χρονος κήπερ, πέρυσι ήταν  πρώτος σε ψήφους μεταξύ των αναγνωστών και μέλος της καλύτερης ομάδας στον διαγωνισμό του ΤhrakiSportS, ενώ φέτος μετά την εντυπωσιακή πορεία της Ελπίδας Σαπών στο πρωταθλημα ήταν και υποψήφιος ανάμεσα στους καλύτερους πορτιέρο της σεζόν και στον φετινό διαγωνισμό.

Στο παρελθόν έχει παίξει σε σε Β’ και Γ’ Εθνική με Κιλκισιακο, ΗΛΤΕΞ Λύκους, Αχαρναϊκό, Λεωνίδιο, Θρασύβουλο, Χαϊδάρι, ενώ έχει αγωνιστεί σε Απόλλωνα Ευρώπου, Δόξα Χέρσου, Κιλκισιακό, έχοντας πάρει 6 κυπελλα (2 Κιλκισιακός, Λεωνίδιο, Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου, Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), 5 πρωταθλήματα (Κιλκισιακός, Χαιδάρι, 2 Απόλλων Ευρώπου, Δόξα Χέρσου) και ένα Σουπερ Καπ Γ’ Εθνικης. Φετος έφτασε κοντα στο 12ο αλλά τελικά το Κόσμιο κατεκτησε το πρωτάθλημα.