Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τα τρία παιχνίδια της Πέμπτης

 

Με τα τρία 1-0 της Τετάρτης ολοκληρώθηκε μια εβδομάδα πλήρους αγωνιστικού προγράμματος στο Μουντιάλ της Ρωσίας και από απόψε θα μπούμε στην δεύτερη. Ήταν ακριβώς την περασμένη Πέμπτη στις 18:00 το απόγευμα όταν η Ρωσία φιλοξενούσε την Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα.

Πλέον, μια εβδομάδα μετά ξέρουμε ότι η Ρωσία και η Ουρουγουάη ήδη έχουν προκριθεί στην επόμενη φάση των 16 ενώ Ισπανία και Πορτογαλία είναι πολύ κοντά στο να πετύχουν αυτόν τον στόχο. Ποιοι θα τους ακολουθήσουν, ίσως μάθουμε σήμερα που έχει τρία ακόμα ενδιαφέροντα παιχνίδια στο πρόγραμμα.

Η δράση στα γήπεδα της Ρωσίας καλά κρατεί και όπως θα κάνει κάθε μέρα μέχρι και τον μεγάλο τελικό, το ThrakiSportS σας παρουσιάζει τα στατιστικά των προβλέψεων των φίλων και αναγνωστών του που λαμβάνουν μέρος στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game, πολλοί από τους οποίους είναι αναγνώστες αλλά κυρίως άνθρωποι του αθλητισμού της περιοχής.

Στο πρώτο χρονικά ματς της ημέρας, στις 15:00 η Δανία αντιμετωπίζει την Αυστραλία και μέχρι στιγμής το 57% των συμμετεχόντων προβλέπει νίκη της Δανίας. Το 34% βλέπει ισοπαλία και μόλις το 9% βλέπει νίκη της Αυστραλίας. Δημοφιλέστερο σκορ ωστόσο είναι το 1-1 πάνω στο οποίο ποντάρει το 19% ενώ αντίθετα η νίκη της Δανίας είναι μεν δημοφιλέστερο αποτέλεσμα αλλά τα σκορ είναι κατακερματισμένα με το 1-0 να είναι πιο δημοφιλές με 11%.

Ακολουθεί στις 18:00 το παιχνίδι  ανάμεσα σε Γαλλία και Περού. Το 92% των παικτών προβλέπει νίκη της Γαλλίας, που θα την φέρει μαθηματικά στην επόμενη φάση. Το 6% βλέπει ισοπαλία και λιγότερο από το 2% νίκη του Περού.  Δημοφιλέστερο σκορ είναι το 2-0 και το 2-1 που το προβλέπουν  το 16% και το 14% αντίστοιχα των συμμετεχόντων στο παιχνίδι προβλέψεων του ThrakiSportS για το Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Τέλος, στις 21:00 ξεκινά η αναμέτρηση ανάμεσα στην Αργεντινή  και την Κροατία. Το 67% βλέπει νίκη των Αργεντινών, δηλαδή δύο στους τρεις. Το 25% προβλέπει ισοπαλία, δηλαδή ένας στους τέσσερις. Τέλος, ένα 8% εκτιμά ότι θα νικήσει η Κροατία. Το 16% βλέπει 2-1 ως πιο πιθανό σκορ ενώ δεύτερο δημοφιλέστερο σκορ είναι το 1-1, το οποίο προβλέπει το 11%.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα, αν και δύσκολα έχοντας χάσει έναν ολόκληρο γύρο θα προσεγγίσετε τις πρώτες θέσεις και τα μεγάλα δώρα. Μπορείτε όμως να διεκδικήσει τις επιμέρους πρώτες θέσεις, που επίσης έχουν συμβολικά δώρα.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 240 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: