Μουντιάλ 2018: 23 παίκτες σε απόσταση τριών βαθμών στην κορυφή μετά το τρίτο 1-0 της ημέρας χάρη στην Ισπανία

 

Η Ισπανία δυσκολεύθηκε αλλά νίκησε με 1-0 το Ιράν, σκορ που αποτέλεσε το μοναδικό της ημερας αφού έτσι έληξαν και τα προηγούμενα δύο παιχνίδια της ημέρας με νίκες της Πορτογαλίας και της Ουρουγουάης. Το αποτέλεσμα αυτό έφερε και πάλι στην κορυφή τον hatzixa, που έκλεισε την πρώτη θέση τον πρώτο γύρο μετά την ολοκλήρωση της 1ης αγωνιστικής σε όλους τους ομίλους.

Ωστόσο πλέον ισοβαθμεί στην πρώτη θέση με άλλους δύο, τον Tsamo97 και τον Sari84an. Και οι τρεις τους έχουν από 23 πόντους. Το πιο ενδιαφέρον; Σε απόσταση ενός τριπόντου, από 20 βαθμούς και πάνω δηλαδή, μέχρι και τους 23 της κορυφής, βρίσκονται συνολικά 23 παίκτες στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game. Ο καθένας τους με μια σωστή πρόβλεψη μπορεί να βρεθεί στην κορυφή.

Και όπως αντιλαμβάνεστε, οι ανακατατάξεις θα συνεχίζονται όσοι συνεχίζονται τα παιχνίδια και έχουμε πλήρη δράση στο Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου που διεξάγεται στη Ρωσία. Το ThrakiSportS World Cup Predictor Gameσυνεχίζεται και όσοι δεν έχετε λάβει, εσεις χάνετε. Προλαβαίνετε και τώρα βέβαια να μπείτε στο παιχνίδι και να διασκεδάσετε  πάντως, όπως κάνουμε και εμείς.

Όπως έχουμε αναφέρει πολλές φορές, δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό), όπως έχουν κάνει ήδη 230 φίλοι αναγνώστες και άνθρωποι του αθλητισμού της Θράκης, ώστε να διασκεδάσουμε όλοι μαζί κάνοντας μια μεγάλη παρέα, σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: