ΕΠΣ Θράκης: Τη διαδρομή «Προσκυνητές – Ίασμος» ακολουθούν και οι Δημητριάδης και Σιδηρόπουλος

 

Στην απόκτηση δυο ακόμη ποδοσφαιριστών από την Δοξα Προσκυνητών προχώρησε ο Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου που ενισχύεται εντυπωσιακά.

Έτσι μετά τον Πασχαλη Δραγανίδη, τον Νίκο Μπαχαρίδη ακολούθησαν στον Ίασμο όπως “φωτογράφισε” το ρεπορτάζ του ThrakiSportS και οι αμυντικοί Γιώργος Σιδηρόπουλος και Μιχάλης Δημητριάδης που ήταν μαζί με τον προπονητή τους και στα Κ20 του Πανθρακικού.

Ο 23χρονος αμυντικός από την Δραμα Μιχάλης Δημητριάδης ξεκίνησε το ποδόσφαιρο από τις ακαδημίες της Δόξας Δράμας και αγωνίζεται τόσο ως κεντρικός όσο και ως δεξιός πλάγιος αμυντικός. Με τον ερχομό του στην Κομοτηνή λόγω σπουδών εντάχθηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού, ενώ στο παρελθόν είχε προκαλέσει το ενδιαφέρον ξένων σκάουτερ και το 2013 είχε υπογράψει στη γερμανική Άλεν, αλλά έναν χρόνο μετά επέστρεψε στον Πανθρακικό. Κατόπιν συνέχισε στο Βυζάντιο Κοκκινοχώματος και από εκεί στους Προσκυνητές.

Ο 24χρονος Κομοτηναίος  σεντερ και πλάγιος  μπακ Γιώργος Σιδηρόπουλος ή «Σιδη» ξεκίνησε από την φημισμένη Ακαδημία του Παναγιώτη Γκουτσίδη και για 3 χρονια αγωνίστηκε στις ακαδημίες του Πανθρακικού. Ακολούθησε το Κόσμιο (Γ’ Εθνική), ο  Σπάρτακος Αγίων Θεοδώρων και οι Προσκυνητές όπου πανηγύρισε το πρωτάθλημα και την άνοδο στην Γ’ Εθνική και φετος το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης.

Η διοίκηση του Μέγα Αλέξανδρου εξετάζει αρκετές ακόμα περιπτώσεις, ενώ ο Νίκος Μπαχαρίδης ψάχνει και δυο τερματοφύλακες, αφού ο Παπουτσίδης δύσκολα θα παραμείνει στην ομάδα.