Γ’ Εθνική: Μπαράζ ανανεώσεων στο Κόσμιο με τον “μάεστρο” Αϊβάζη να οδηγεί ξανά τους “Λεβε”, “Δελή” και Ρουμπιέ

 

Μέρα μεταγραφών και ανανεώσεων ηταν η σημερινή για τις ομάδες της Ροδόπης και έτσι και ο πρωταθλητής ΕΠΣ Θρακης δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαιρεση.

Έτσι ο νέος εκπρόσωπος τύπου της ομάδας Βασίλης Μανδράου έκανε την πρεμιέρα του με την ανακοίνωση της παραμονής του προπονητη της χρονιάς  “αρχιτεκτονα” Σάββα Αϊβάζη, κάτι που ηταν γνωστό πως θα συνέβαινε, με τον Κοσμιώτη κόουτς να οδηγεί τα “μωρά” του μετά από 5 χρόνια την ομάδα και πάλι στην Γ’ Εθνική. Κατόπιν ακολούθησαν οι ανακοινώσεις παραμονής του πορτιέρο Νίκου Δεληγιάννη, του αμυντικού Δημήτρη Λεβεντέλλη και του επιθετικού αποκαλυψη στα πλει οφ και πρωτου σκόρερ της ομάδας Γιώργου Ρουμπιέ.

Αναλυτικά οι  ανακοίνωσεις του ΠΑΟΚ Κοσμίου: “Το Δ.Σ του ΠΑΟΚ Κοσμίου βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την επέκταση της συνεργασίας με τον “αρχιτέκτονα” της φετινής προσπάθειας, Σάββα Αϊβάζη, ο οποίος θα βρίσκεται στον πάγκο της ομάδας μας στην πορεία της στην Γ’ Εθνική κατηγορία, την χρονιά 2018-19.”

“Το Δ.Σ του ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας με τον Νίκο Δεληγιάννη, ο οποίος θα βρίσκεται στην οικογένεια του ΠΑΟΚ για άλλη μία σεζόν.
Νίκο μεγάλη μας χαρά που θα φοράς για τρίτη διαδοχική χρονιά τα ασπρόμαυρα!”

“Επέκταση της συνεργασίας και με τον Γιώργο Ρουμπιέ που θα προβάρει με τα ασπρόμαυρα για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν. Να του ευχηθούμε καλή σεζόν με υγεία και πολλά γκολ!”

“Ο ΠΑΟΚ Κοσμίου ανακοινώνει την συνέχιση της συνεργασίας με τον Δημήτρη Λεβεντέλλη που θα ανήκει στο δυναμικό της ομάδας μας στα σαλόνια της Γ’ εθνικής κατηγορίας. Καλή σεζόν να έχεις Δημήτρη με υγεία!”