Μουντιάλ 2018: Η Κροατία διεύρυνε την πρωτιά του Sari84an! Η… Avance και άλλοι 4 ισόβαθμοι στην 2η θέση

 

Η Κροατία νίκησε με 2-0 την Νιγηρία στο τέταρτο και τελευταίο χρονικά παιχνίδι του Σαββάτου στο Μουντιάλ, με το οποίο ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική στους μισούς ομίλους της διοργάνωσης. Το αποτέλεσμα αυτό ήταν μάλλον αναμενόμενο για αρκετούς παίκτες στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game αλλά επέφερε και πολλές ανακατατάξεις.

Στην πρώτη θέση της βαθμολογίας έχοντας πλέον 12,5 βαθμούς είναι Sari84an, όπως είναι το ψευδώνυμο με το οποίο έχει δηλωθεί στον διαγωνισμό ο Αλεξανδρουπολίτης Τάσος Σαρηπαναγιωτίδης. Πέτυχε το ακριβές σκορ στο βραδινό παιχνίδι, έχει συνολικά δύο τρίποντα στον διαγωνισμό και πλέον έχει αποκτήσει διαφορά, όντας μόνος στην κορυφή.

Από εκεί και πέρα, δυόμισι βαθμούς πίσω του, στους 10, ισοβαθμούν πέντε παίκτες. Με βάση τα κριτήρια της εφαρμογής, δεύτερος είναι ο Νasosraymond, τρίτος ο Sapa3, τέταρτος ο MeDafkwseoSouares και στην πέμπτη θέση ο sanpedro. Μισό βαθμό πιο πίσω, με 9,5 συνολικά, ισοβαθμούν επτά διαγωνιζόμενοι, ανάμεσά τους και ο Μπάμπης Κυπριανίδης, εκ των ιδρυτικών στελεχών του ThrakiSportS.

Στους 9 βαθμούς έχει περιοριστεί ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης, που ήταν στην πρώτη θέση στην διάρκεια της ημέρας αλλά δεν τα πήγε καλά στα τελευταία δύο παιχνίδια. Είναι πλέον στην 14η θέση και ισοβαθμεί με άλλους τρεις. Ακολουθούν 11 άτομα με 8,5 βαθμούς και άλλα 11 άτομα με 8 βαθμούς. Πλέον δεν υπάρχει κανείς άποντος μετά τα οκτώ πρώτα ματς της διοργάνωσης.

Υπάρχουν ακόμα 56 παιχνίδια, άρα όλα μπορούν να συμβούν. Ακόμα και αν κάποιος σπεύσει τώρα να εγγραφεί στο THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME μπορεί να καλύψει την διαφορά και να διεκδικήσει μια από τις πέντε πρώτες θέσεις, που δίνουν τα δώρα που έχει εξασφαλίσει το ThrakiSportS. Θυμίζουμε ότι κερδίζετε τρίποντο για κάθε ακριβές σκορ και έναν βαθμό όταν βρίσκεται το σημείο κάθε αγώνα, που μπορεί να γίνει και ενάμισης αν προσεγγίσετε το σκορ. Κάπως έτσι, όλοι μαζί στο ThrakiSportS ζούμε το Μουντιάλ με ξεχωριστό τρόπο.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME: