Μουντιάλ 2018: Το σόου Ρονάλντο διατήρησε ψηλά ThrakiSportS και Giovarni, ακολουθούν Βαταμίδης και Λεχούδης

 

Με εντυπωσιακό χατ τρικ ο Κριστιάνο Ρονάλντο πήρε από το χεράκι την Πορτογαλία στο εντυπωσιακό και ιδιαίτερα χορταστικό 3-3 με την Ισπανία, με το οποίο έκλεισε το πρόγραμμα της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας στο Παγκόσμιο Κύπελλο της Ρωσίας.

Αυτή η ισοπαλία διατήρησε στην κορυφή το… ThrakiSportS (μπράβο μας!!!) και τον φίλο αναγνώστη της ιστοσελίδας μας Γιάννη Βαρνακιώτη, ο οποίος διαγωνίζεται με το ψευδώνυμο Giovarni. Βρίσκονται στις δύο πρώτες θέσεις του ThrakiSportS World Cup Predictor Game με 6,5 βαθμούς.

Στην τρίτη θέση είναι ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού στην πρωτεύουσα του Έβρου, που είναι πολύ δυνατός στο παιχνίδι των προβλέψεων του Παγκοσμίου Κυπέλλου και όπως ο ίδιος δηλώνει, θα ήταν πρώτος αν είχε προλάβει να παίξει το ακριβές σκορ και στον αγώνα της Ουρουγουάης με την Αίγυπτο, κάτι που δεν έκανε έγκαιρα λόγω φόρτου εργασίας.

Ισόβαθμός του με 6 πόντους, αλλά στα σημεία οριακά πίσω του, στην τέταρτη θέση βρίσκεται ο μπασκετμπολίστας του ΓΑΣ Κομοτηνή και προπονητής της ομάδας μπάσκετ με αμαξίδια Ηρόδικος Κίμωνας Λεχούδης, ο οποίος διαγωνίζεται με το ψευδώνυμο Dexteroulis και αποδεικνύεται ότι εκτός από καλός στο μπάσκετ διακρίνεται και για τις ποδοσφαιρικές του γνώσεις ή τουλάχιστον τις μουντιαλικές του προβλέψεις.

Από εκεί και πέρα πέντε αναγνώστες έχουν από 5,5 βαθμούς και άλλοι τέσσερις ακολουθούν με 5 βαθμούς. Πλέον έχει αυξηθεί κατά πολύ ο αριθμός των συμμετεχόντων. Δύο από αυτούς, ο Katsalepi και ο… Πανθρακικάρας, παραμένουν άποντοι, ενώ μεγάλα ονόματα του τοπικού αθλητισμού αλλά και αρκετοί βασικοί συνεργάτες του ThrakiSportS βρίσκονται πίσω από την 200η θέση και θα πρέπει να ανεβάσουν στροφές στη συνέχεια, αν δεν θέλουν να ακούσουν την καζούρα αυτών που… κριτικάρουν συχνά με τα άρθρα τους.

Η διασκέδαση θα συνεχιστεί σε όλο το Μουντιάλ, για αυτό όσοι δεν έχετε ακόμα δηλωθεί, προλαβαίνετε και τώρα να κάνετε εγγραφή στο THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME και απλά αμέσως μετά να κάνετε προβλέψεις για το σκορ κάθε αγώνα, αρχής γενομένης από τα τέσσερα παιχνίδια του Σαββάτου. Ετσι κι αλλιώς οι διαφορές είναι μικρές και μένουν ακόμα 60 ματς για την ανάδειξη του μεγάλου νικητή. Μπείτε στο παιχνίδι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR