Μουντιάλ 2018: Πάτησε κορυφή το… ThrakiSportS χάρη στο Ιράν! Στη δεκάδα Βαταμίδης, Λεχούδης και Αποστολίδης

 

Άλλο ένα γκολ στις καθυστερήσεις έκρινε και τον δεύτερο αγώνα της Παρασκευής με το Ιράν να κερδίζει την Τυνησία, αλλάζοντας τα δεδομένα στην κορυφή του ThrakiSportS World Cup Prediction Game.

Μετά τον τρίτο αγώνα της διοργάνωσης έχουμε πρωτιά για το… ThrakiSportS (ναι, παίζουμε και εμείς ως αρχηγοί της ομάδας) με 5,5 πόντους και ακολουθούν άλλοι τρεις διαγωνιζόμενοι με τον ίδιο ακριβώς αριθμό πόντων: ο Paras96, o Giovarni και ο Sari84an.

Μόνος στην πέμπτη θέση είναι ο αντιδήμαρχος Αλεξανδρούπολης Γιάννης Βαταμίδης, αρμόδιος για θέματα αθλητισμού στην πρωτεύουσα του Έβρου, που αποδεικνύεται ότι… ξέρει από  μπάλα αφού απέχει μόλις μισό πόντο από την κορυφή.

Ισόβαθμός του, αλλά στα σημεία έκτος μέχρι στιγμής στην βαθμολογία έπεσε ο Dexteroulis Κίμωνας Λεχούδης, μπασκετμπολίστας του ΓΑΣ Κομοτηνή και προπονητής στον Ηρόδικο, που επίσης αποδεικνύει ότι διακρίνεται και για τις ποδοσφαιρικές προβλέψεις του.

Από εκεί και πέρα έβδομος είναι ο ξανθιώτης παλιός ποδοσφαιριστής και πλέον προπονητής Γιάννης Αποστολίδης, που χρησιμοποιεί το ψευδώνυμο Keepyourheadup, ο οποίος κράτα το κεφάλι ψηλά καθώς έχει συγκεντρώσει μετά τους πρώτους τρεις αγώνες 4,5 πόντους.

Από εκεί και πέρα, 23 παίκτες έχουν από 4 βαθμούς ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι μόλις δύο διαγωνιζόμενοι δεν έχουν ακόμα πόντο, ο ένας από αυτούς μάλιστα έχει δηλωθεί στο παιχνίδι ως… ΠΑΝΘΡΑΚΙΚΑΡΑ.

Η διασκέδαση θα συνεχιστεί σε όλο το Μουντιάλ, για αυτό όσοι δεν έχειε ακόμα δηλωθεί, προλαβαίνετε και τώρα να κάνετε εγγραφή στο THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME και απλά αμέσως μετά να κάνετε προβλέψεις για το σκορ κάθε αγώνα.

Είναι προφανές ότι μετά και το τρίτο σημερινό ματς ανάμεσα σε Πορτογαλία και Ισπανία η κατάσταση θα αλλάξει. Μπείτε στο παιχνίδι.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR