Μουντιάλ 2018: Οι προβλέψεις των Θρακιωτών για τους τρεις αγώνες της δεύτερης ημέρας

 

Το Μουντιάλ ξεκίνησε και μαζί η νέα τρέλα που έχει εφαρμόσει φέτος το ThrakiSportS, το ThrakiSportS World Cup Predictor Game στο οποίο οι φίλοι και οι αναγνώστες της ιστοσελίδας καλούνται να προβλέψουν τι θα γίνει σε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά και να κερδίσουν τα δώρα που έχουμε εξασφαλίσει.

Ουδείς κατάφερε να βρει το 5-0 της Ρωσίας επί της Σαουδικής Αραβίας στην πρεμιέρα και μόνο ένα άτομο και μάλιστα γυναίκα προσέγγισε το σκορ προβλέποντας 4-0 και προηγείται αυτή τη στιγμή στην ειδική βαθμολογία που έχει διαμορφωθεί στο Pool του ThrakiSportS στο ξεχωριστό αυτό παιχνίδι προβλέψεων. Τι θα γίνει όμως στα τρία παιχνίδια της δεύτερης αγωνιστικής ημέρας, σύμφωνα με τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι.

Πρώτο χρονικά παιχνίδι, το έτερο του ομίλου όπου μετέχουν η Ρωσία και η Σαουδική Αραβία. Στις 15:00 το μεσημέρι η Αίγυπτος κοντράρεται με την Ουρουγουάη και το 73% των φίλων και αναγνωστών του ThrakiSportS που μετέχουν στο παιχνίδι προβλέπει νίκη των Λατινοαμερικάνων. Μόλις το 10% προβλέπει νίκη των Φαραώ ενώ το υπόλοιπο 17% εκτιμά ότι το παιχνίδι θα λήξει ισόπαλο. Μέχρι στιγμής το δημοφιλέστερο σκορ είναι το 2-1 υπέρ της Ουρουγουάης (23%) και ακολουθεί το 1-1 (14%). Όλα αυτά βέβαια, μέχρι τις 9.00 το πρωί, οπότε και είχε κλειδώσει την πρόβλεψή του το 81% των συμμετεχόντων στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game.

Στις 18:00 το απόγευμα πραγματοποιείται η αναμέτρηση Μαρόκο – Ιράν και το 53% προβλέπει νίκη για τους Αφρικανούς, το 35% εκτιμά ότι ο αγώνας θα λήγει ισόπαλος και το 12% ποντάρει στη νίκη των Περσών. Πάντως στα δημοφιλέστερα σκορ, στις δυο πρώτες θέσεις βρίσκονται το 1-1 (15%) και το 0-0 (11%), ενώ τρίτο πιο δημοφιλές σκορ μέχρι στιγμής είναι το 1-0 αλλά και το 2-1 υπέρ του Μαρόκου (έκαστο από 9%). Τα ποσοστά αυτά όμως μέχρι και την έναρξη του αγώνα ενδέχεται να αλλάξουν, καθώς περίπου το 22% από τους συμμετέχοντες στο παιχνίδι του ThrakiSportS δεν έχει κάνει ακόμα πρόβλεψη και αναμένεται να το πράξει λίγο πριν την σέντρα.

Ακόμα λιγότερος κόσμος έχει σπεύσει να ποντάρει στο μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς, ανάμεσα στην πρώην πρωταθλήτρια κόσμου Ισπανία και την νυν πρωταθλήτρια Ευρώπης Πορτογαλία, αφού περίπου ένας στους τέσσερις δεν έχει κλειδώσει ακόμα την πρόβλεψή του. Για το ντέρμπι της Ιβηρικής Χερσονήσου που αρχίζει στις 21:00 το βράδυ και κλείνει το πρόγραμμα της 2ης αγωνιστικής ημέρας του Μουντιάλ, το 53% προβλέπει νίκη της Ισπανίας παρά την κρίση με την αλλαγή προπονητή, το 29% των παικτών ισοπαλία και μόλις το 18% επικράτηση της ομάδας του Φερνάντο Σάντος και του Κριστιάνο Ρονάλντο. Αναφορικά με το σκορ, το 15% των παικτών ποντάρει στη νίκη της Ισπανίας με 2-1 και άλλο ένα 15% εκτιμά ότι οι δυο ομάδες θα αναδειχθούν ισόπαλες με σκορ 1-1. Ωστόσο και σε αυτήν την περίπτωση, τα ποσοστά μπορεί να αλλάξουν ως το το βράδυ.

Θυμίζουμε ότι στο ThrakiSportS World Cup Predictor Game κάθε σωστή πρόβλεψη αποτελέσματος, δηλαδή του νικητή ή της πιθανής ισοπαλίας δίνει έναν βαθμό, κάθε σωστή πρόβλεψη και του σκορ δίνει άλλους δυο πόντους (συνολικά τρεις) ενώ προσέγγιση του σκορ αλλά όχι ακριβής πρόβλεψη αυτού χαρίζει επιπλέον μισό πόντο (δηλαδή ενάμισι).

Στο παιχνίδι μπορούν να παίξουν όλοι, οπότε ακόμα και αν δεν έχετε ακόμα εγγραφή, μπορείτε να το κάνετε τώρα. Αν μάλιστα δηλωθείτε τώρα, θα ξεκινήσετε με έναν πόντο από την πρεμιέρα, αφού υπενθυμίζεται ότι μέχρι και σε πέντε αγώνες επιτρέπετε να μην δηλώσετε πρόβλεψη και να βαθμολογηθείτε ανάλογα με την επιλογή της πλειοψηφίας του κοινού.

Δεν είναι τζόγος, δεν θέλει χρόνο, δεν θέλει χρήματα. Όσοι δεν το κάνατε ακόμα, απλά κάντε εγγραφή στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game (δεν θα σας πάρει πάνω από ένα λεπτό). Θα διασκεδάσουμε σε όλη τη διάρκεια του Μουντιάλ και σε όσους αποδειχθούν σωστοί «μάντεις» μέχρι τέλους, έχουν ήδη ανακοινωθεί και μερικά συμβολικά δωράκια.

Αν έχετε γραφτεί ήδη, πείτε το και σε φίλους σας!

Αλλιώς κάντε εγγραφή (sign up) και τις πρώτες σας προβλέψεις ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΔΕΙΤΕ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΤΗΝ ΔΙΑΜΟΡΦΩΘΕΙΣΑ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR: