Μουντιάλ: Άρωμα… γυναίκας στην πρεμιέρα! Γνωστή Ξανθιώτισσα μόνη πρώτη μετά την πεντάρα της Ρωσίας

 

Η Ρωσία διέλυσε με 5-0 στην πρεμιέρα του Παγκοσμίου Κυπέλλου την Σαουδική Αραβία στην πρεμιέρα του Μουντιάλ και έτσι οι διοργανωτές έδειξαν από νωρίς τα δόντια τους.

Στο ThrakiSportS World Cup Prediction Game ουδείς από τους συμμετέχοντες κατάφερε να βρει το ακριβές σκορ, παραλίγο όμως να το προβλέψει η Χρυσούλα Δαλάτση, ιδιαίτερα γνωστή παράγοντας στο ποδόσφαιρο της Ξάνθης, επί πολλά χρόνια υπεύθυνη επικοινωνίας στον Ολυμπιακό Λεύκης και μετέπειτα τις ακαδημίες του  Απόλλωνα Ξάνθης, η οποία μάλιστα ήταν και υποψήφια για την διοίκηση της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης πριν τρία χρόνια! Η Δαλάτση  είχε προβλέψει τελικό σκορ 4-0 και αν δεν είχε επιτευχθεί το άλλο τέρμα του Γκολόβιν στις καθυστερήσεις, θα είχε ξεκινήσει με τρίποντο στον διαγωνισμό.

Ακόμα και έτσι όμως, είναι η μόνη που εξασφάλισε ενάμισι πόντο στην ειδική βαθμολογία και προηγείται της βαθμολογικής κατάταξης στο παιχνίδι προβλέψεων που διοργανώνουμε μεταξύ των αναγνωστών και των φίλων του ThrakiSportS.

Από εκεί και πέρα το… χάος. Συνολικά άλλα 150 άτομα προέβλεψαν νίκη της Ρωσίας και κέρδισαν έναν πόντο, ενώ οι υπόλοιποι μένουν άποντοι καθώς είτε δεν πρόβλεψαν νίκη των διοργανωτών στην πρεμιέρα του Μουντιάλ, είτε αν και έκαναν εγγραφή, ξέχασαν να κάνουν πρόβλεψη.

Πάντως, όπως γίνεται αντιληπτό, όλα είναι ρευστά και αύριο που έχει τρεις αγώνες, η βαθμολογία θα ανατρέπεται μετά από κάθε ματς. Αρκεί βέβαια να μη ξεχνιέστε να και κάνετε έγκαιρα τις προβλέψεις σας.

Όσο για αυτούς που δεν είχαν φροντίσει να εγγραφούν στο παιχνίδι, ακόμα και τώρα μπορούν να το κάνουν, έστω και συγκριτικά με τους υπόλοιπους θα έχουν ένα ματς λιγότερο.

Θυμίζουμε τους βασικούς κανόνες. Κάνετε εγγραφή στο THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME και απλά κάνετε προβλέψεις για το σκορ κάθε αγώνα. Κερδίζετε έναν πόντο για κάθε σωστό αποτέλεσμα (αν δηάδή βρίσκετε τον νικητή ή ισοπαλία), ενάμισι πόντο αν πέσετε κοντά στο σκορ και τρεις πόντους αν βρείτε το ακριβές σκορ. Ανάλογα με τους βαθμούς, διαμορφώνεται βαθμολογία μεταξύ όσων παίζουν στο παιχνίδι, αλλά παράλληλα συγκρινόμαστε και με τους περισσότερους από 200.000 άλλους χρήστες της συγκεκριμένης πλατφόρμας, από ολόκληρο τον κόσμο. Οι πέντε πρώτοι της τελικής βαθμολογίας, όπως έχουμε προαναγγείλει, θα έχουν και μικρά δωράκια.

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΣΤΟ THRAKISPORTS WORLD CUP PREDICTOR GAME ΜΕΤΑ ΤΟ ΜΑΤΣ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ (ΑΥΤΟΜΑΤΑ ΣΕ ΛΙΓΟ ΘΑ ΑΝΑΝΕΩΘΕΙ, ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΑ ΚΛΙΚΑΡΕΤΕ ΣΤΟ Full Leaderboard ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΔΕΙΤΕ ΑΜΕΣΑ):