ΕΠΣ Θράκης: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τoυς προπονητές του Μέγα Αλέξανδρου Ιάσμου

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σπύρο Κουτσογιάννη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 12 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του Ανέστη Σπυριάδη, που κοούτσαρε την ομάδα από τα μισά του πρωταθληματος μέχρι 3 αγώνες πριν το φινάλε, αφού στην ομάδα προπονητές αρχικά ήταν ο Πέτρος Βιόπουλος έχοντας διπλό ρόλο στον πάγκο αλλά και στα άκρα του γηπέδου, αλλά και ο Άρης Κίτσος στην θέση του Σπυριάδη. Οι αλλαγές αυτές, η αργοπορημένη στελέχωση της ομάδας του Μέγα και η μη προετοιμασία, ήταν η αιτια για πολλούς ώστε το πληρέστερό και ακριβότερο ρόστερ να μην κατακτήσει το πρωτάθλημα μετά από 4 χρόνια τερματίζοντας στην 3η θέση.

Η εντεκάδα του προπονητή παίκτη στην αρχή της σεζόν Πέτρου Βιόπουλου η οποία ωστόσο δεν μετρηθεί  στον διαγωνισμό: Δεληγιαννης, Νάνος, Αγγελης, Μουζασβίλι, Χαρταλάμης, Καμζελας, Παρασκευοπουλος, Κυριακοπουλος, Ρουμπιες, Σεφκετ Σελήμ, Γκεοργκίεφ.

Η εντεκάδα του προπονητή Αρη Κίτσου που ολοκλήρωσε την σεζόν, η οποία ωστόσο επίσης δεν μετρηθεί  στον διαγωνισμό: Δεληγιάννης, Χαρταλάμης, Ζαγγούλος, Αγγελής, Καμζελας, Αραμπατζής, Κυριακόπουλος, Ξενάκης, Ρουμπιές, Ερκαν, Γκεοργκιεφ

Η επιλογές του Ανέστη Σπυριάδη:

Τερματοφύλακας: Δεληγιάννης (ΠΑΟΚ Κοσμίου)

Αμυντικοί: Νάνος (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Γιαπραξής (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Ζαγγούλος (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Αγγελής (ΠΑΟΚ Κοσμίου)

Μέσοι: Αραμπατζής (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Χατζητουλούσης (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Θεοδωρίδης (ΠΑΟΚ Κομοτηνής)

Επιθετικοί: Ερκάν (Ελπίδα Σαπών), Ρουμπιές (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Κυριακόπουλος (Δόξα Γρατινής)