ΕΠΣ Θράκης: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Σάββα Αϊβάζη του πρωταθλητή ΠΑΟΚ Κοσμίου

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σπύρο Κουτσογιάννη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 12 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του Σάββα Αϊβάζη, που κόντρα σε όλες τις προβλέψεις απέναντι σε ομάδες με μεγαλύτερα μπάτζετ και με τα “μωρά” του Κοσμίου κατέκτησε μετά από έξι χρόνια το 3ο πρωτάθλημα της ομάδας αλλά και δικό του:

Τερματοφύλακας: Εφτούν Μπουτσαχτσή (ΠΑΟΚ Κοσμίου)

Αμυντικοί: Λιάρος (Ελπίδα Σαπών), Χαρταλάμης (Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων), Μουζασβίλι (Δόξα Γρατινής), Ρούφος (Ελπίδα Σαπών)

Μέσοι: Καμζέλας (Δόξα Γρατινής), Ρομπέρ (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Φανιάδης (Δόξα Σώστη)

Επιθετικοί: Βιόπουλος (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Γκεοργκίεφ (Δόξα Σώστη), Κυριακόπουλος (Δόξα Γρατινής)