ΕΚΑΣΑΜΑΘ: Η καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Χρήστο Παπαδόπουλο του Αρίωνα Ξάνθης

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας πεντάδας του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΑΜΑΘ.

Είναι κάτι που επιχειρούμε για πρώτη φορά, ζητώντας από το αναγνωστικό κοινό και τους 12 προπονητές των ομάδων του ανατολικού ομίλου που μετείχαν οι ομάδες της Θράκης να κληθούν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς πεντάδα (ο Ηρακλής Καβάλας αποχαιρέτισε νωρίς το πρωτάθλημα).

Διευκρινίζουμε ότι ο λόγος που περιοριστήκαμε στον δικό μας όμιλο είναι επειδή πρώτον αυτός μας αφορά ως ThrakiSportS, δεύτερον για αυτόν μπορούμε να έχουμε εικόνα όπως και οι προπονητές και τρίτον, επειδή αποδείχθηκε ότι ήταν ο ισχυρός του πρωταθλήματος αφού από αυτόν προήλθαν στα πλέι οφ και οι τέσσερις ομάδες που προκρίθηκαν στο φάιναλ φορ.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη πεντάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη πεντάδα του Χρήστου Παπαδόπουλου, προπονητή του Αρίωνα Ξάνθης που μέχρι και το τέλος διεκδίκησε με αξιώσεις την πρόκριση στην τετράδα των πλέι οφ:

1. Play Maker: Χαράλαμπος Σαββουλίδης (Φιλία Ορεστιάδας)
2. Shooting Guard:  Φρατζέσκος Χρήστου (Λεύκιππος Ξάνθης)
3. Small Forward:  Ηλίας Παπαδούδης (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)
4. Power Forward: Θοδωρής Σταμπουλής (Λεύκιππος Ξάνθης)
5. Center:  Βασίλης Στασινόπουλος (Δημοκρίτειο Κομοτηνής)