ΕΠΣ Θράκης: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τον Παναγιώτη Τσιμπουργκένη της Δόξας Σώστη

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σπύρο Κουτσογιάννη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 12 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του Παναγιώτη Τσιμπουργκένη της Δόξας Σώστη που εντυπωσίασε στο φινάλε του πρωταθλήματος με το όμορφο και επιθετικό παιχνλιδι της τερματίζοντας στην 6η θέση, κάνοντας αρκετές … “κηδείες” στα πλέι οφ:

Τερματοφύλακας: Εφτούν Μπουτσακτσή (Δόξα Γρατινης)

Αμυντικοί: Αγγελής (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Χαρταλάμης (Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων), Ζαγγούλος (ΠΑΟΚ Κοσμιου), Μουζασβίλι (Δόξα Γρατινής)

Μέσοι: Κλής (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Ρομπέρ (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Χατζητουλούσης (ΠΑΟΚ Κοσμίου)

Επιθετικοί: Κυριακόπουλος (Δόξα Γρατινής), Ρουμπιές (ΠΑΟΚ Κοσμίου), Ερκάν (Ελπίδα Σαπών)