Γ’ Εθνική: Κρίσιμες εκλογές για το μέλλον του Νέστου

 

Την Τετάρτη 6 Ιουνίου στις 8.00 το βράδυ η διοίκηση του Νέστου καλεί τα μέλη του συλλόγου σε επαναληπτική γενική συνέλευση που θα λάβει χώρα στα γραφεία που βρίσκονται στο Δημοτικό Στάδιο Χρυσούπολης.

Το θέμα της επαναληπτικής γενικής συνέλευσης είναι η εκλογή νέου διοικητικού συμβουλίου. Ο προβληματισμός είναι μεγάλος και εκφράστηκε τις προηγούμενες μέρες από τον πρόεδρο της ομάδας Νίκο Μπουντρούδη που στο πλευρό του παρέμειναν μόνο τρεις παράγοντες (Λαζαρίδης, Σιδηρόπουλος, Κοκελίδης) που συμμετείχαν και στο περσινό διοικητικό σχήμα.

«Είναι όμως πολύ δύσκολο να προχωρήσει η ομάδα στη Γ` Εθνική με 4 άτομα.  Ο Νίκος Μπουντρούδης περιμένει ανταπόκριση. Σε διαφορετική περίπτωση δεν αποκλείεται να τα… βροντήξει αφού δεν κρύβει την απογοήτευση του από την έλλειψη συμπαράστασης, μέχρι τώρα», επισημαίνει η εφημερίδα Πρωινή της Καβάλας.

Αυτές τις μέρες φυσικά το αγωνιστικό κομμάτι περνάει σε δεύτερη μοίρα ενώ έχει ανακοινωθεί ότι θα συνεχίσει στο πόστο της τεχνικής ηγεσίας ο Αντώνης Δρακόπουλος, αλλά το ζήτημα είναι με ποιους παίκτες θα κατέβει στο πρωτάθλημα.