ΕΠΣ Θράκης: Η κορυφαία ενδεκάδα του πρωταθλήματος σύμφωνα με τoν Φώτη Κωνσταντινίδη του Κομψάτου Πολυάνθου

 

Το ThrakiSportS την περασμένη εβδομάδα διεξήγαγε μια ψηφοφορία για την ανάδειξη της κορυφαίας ενδεκάδας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Θράκης.

Μετά την προεπιλογή των παικτών από τον Ενωσιακό Προπονητή Σπύρο Κουτσογιάννη, ο οποίος ουσιαστικά υπέδειξε τις υποψηφιότητες για κάθε θέση, το αναγνωστικό κοινό και οι 12 προπονητές των ομάδων της Α’ Κατηγορίας κλήθηκαν να επιλέξουν την ιδανική για αυτούς ενδεκάδα ψηφίζοντας από τις συγκεκριμένες επιλογές.

Πριν ανακοινωθούν τα τελικά αποτελέσματα, το ThrakiSportS παρουσιάζει αναλυτικά τις επιλογές του κάθε προπονητή ξεχωριστά. Διευκρινίζεται ότι κάθε προπονητής δεν είχε δικαίωμα να επιλέξει για την καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος παίκτες που ανήκαν στη δική του ομάδα.

Δείτε παρακάτω τις επιλογές για την καλύτερη ενδεκάδα του Φώτη Κωνσταντινίδη του Κομψάτου Πολυάνθου, ο οποίος στην παρθενική του σεζόν στην πρωτη κατηγορία αν και πάλεψε, ηττήθηκε στην προτελευταία αγωνιστική από την Στρύμη και υποβιβάστηκε στην Β’ κατηγορία:

Τερματοφύλακας: Εφτούν Μπουτσακτσή (Δόξα Γρατινης)

Αμυντικοί: Ιωάννου (Ορφέας Ξυλαγανής), Τσαγκαλίδης (Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων), Λειβαδιώτης (Μέγας Αλέξανδρος Ιασμου), Μουζασβίλι (Δόξα Γρατινής)

Μέσοι: Κλής (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Ρομπέρ (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου), Γιαννακιτζίδης (Μέγας Αλέξανδρος Ιάσμου)

Επιθετικοί: Θωμάς (Σπάρτακος Αγ. Θεοδώρων), Γκεοργκίεφ (Δόξα Σώστη), Ερκάν (Ελπίδα Σαπών)