Συμπλήρωσε 40 χρόνια στα γήπεδα της Θράκης η… «Mavridis Sports Data»

Σαράντα χρόνια στα γήπεδα και την δημοσιογραφία συμπλήρωσε το Σάββατο ο Γιώργος Μαυρίδης, ένας από τους πιο σεβάσμιους αθλητικογράφους στον χώρο της Θράκης.

Με σταθερή παρουσία στα γήπεδα, γιόρτασε την επέτειο στο γήπεδο, παρακολουθώντας το ματς της τελευταίας αγωνιστικής της ΕΠΣ Θράκης που έκρινε τον τίτλο ανάμεσα σε ΠΑΟΚ Κοσμίου και Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου.

Με πάθος και μεράκι για την δημοσιογραφία, χόμπι που έγινε επάγγελμα, συνέδεσε με τη φωνή του στον Ραδιοφωνικό Σταθμό Κομοτηνής με ορισμένες από τις σημαντικότερες στιγμές του τοπικού αθλητισμού.

Και εξακολουθεί να το κάνει με την πένα του, έχοντας πάντα το θάρρος της γνώμης αλλά και τις απαραίτητες γνώσεις και ένα πλούσιο αρχείο, που ουδείς άλλος διαθέτει στην περιοχή της Θράκης.

Για αυτό και του έχει προσαφθεί εδώ και μερικά χρόνια το προσωνύμιο «Mavridis Sports Data», δεδομένης και της «μανίας» του να επιμένει να κρατά και να αξιοποιεί τα στατιστικά στοιχεία, κάτι που όμως κάνει και την διαφορά.

Για την ξεχωριστή αυτή επέτειο, ο ίδιος ο Γιώργος Μαυρίδης έγραψε στο facebook αποσπώντας δεκάδες like από φίλους και συναδέλφους του, όχι μόνο από την Θράκη αλλά και από την υπόλοιπη Ελλάδα:

Σαν σήμερα πριν από 40 χρόνια έγραψα το πρώτο μου άρθρο (μπασκετικό για αγώνα που έγινε στον αυλόγυρο του πρώην Γυμνασίου και Λυκείου αρρένων). Πως περνάνε τα χρονάκια?
Θα ήθελα να ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΑΠΟ ΚΑΡΔΙΑΣ όλους όσους έχω συνεργαστεί κατά καιρούς και ιδιαίτερα τους πολύ γνωστούς μου φίλους, με τους οποίους δεθήκαμε ακόμη και οικογενειακά.
Αυτοί ξέρουν, γι’ αυτό δεν αναφέρω και τα ονόματά τους ΓΕΡΟΙ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ και ο καθένας να προσφέρει όπως μπορεί από την πλευρά του για το καλό αυτού του τόπου.