Απών από το φιλικό της Αλεξανδρούπολης, παρών 24 ώρες μετά σε αντίστοιχο ματς στην Καβάλα ο Θοδωρής Ζαγοράκης

 

Μπορεί ο Θοδωρής Ζαγοράκης να απουσίασε την περασμένη Κυριακή από το φιλανθρωπικό φιλικό παιχνίδι που διοργανώθηκε από τον Δήμο Αλεξανδρούπολης στο Φώτης Κοσμάς, όπου η μία από τις συμμετέχουσες ομάδες ήταν αυτή των… Φίλων του, ωστόσο 24 ώρες μετά έδωσε κανονικά το παρών σε αντίστοιχο φιλικό στην Καβάλα.

Οι περισσότεροι από τους φίλους Ζαγοράκη που βρέθηκαν και στην πρωτεύουσα του Έβρου μια ημέρα μετά, την Δευτέρα 21/5 βρέθηκαν στο «Ανθή Καραγιάννη» για άλλον αγώνα  φιλανθρωπικού χαρακτήρα για την ενίσχυση του 9χρονου Ευστράτιου- Ραφαήλ Μπίνη που αντιμετωπίζει σοβαρό πρόβλημα υγείας.

Σε αντίθεση με την αναμέτρηση της Αλεξανδρούπολης, που μάλλον γύρισε την πλάτη στην προσπάθεια, σύμφωνα με την Πρωινή της Καβάλας ο κόσμος ανταποκρίθηκε και χειροκρότησε θερμά  στην παρουσίαση των ομάδων  πριν την έναρξη  τον νεαρό που δεν ήταν στο γήπεδο και εκπροσωπήθηκε από τον Στέλιο Ηλιόπουλο.

Στα του αγώνα, οι φίλοι του Ζαγοράκη με τον εμβληματικό αρχηγό της Εθνικής Ομάδας στις τάξεις τους επικράτησαν με 7-0 επί των Παλαιμάχων του ΑΟΚ. Στο 15′  από πάσα του Στέλιου Σφακιανάκη ο Γιώργος Γεωργιάδης έκανε το 0-1. Στο 22′  με πλασέ ο Θωμαίδης το 0-2 και στο 33′ ο ίδιος παίκτης με κεφαλιά το 0-3.

Στο 37′  με άψογο πλασέ ο ίδιος ο Ζαγοράκης διαμόρφωσε το 0-4 που ήταν και το σκορ του ημιχρόνου. Στο 50′ με πλασέ ο Σφακιανάκης έκανε το 0-5 και δυο γκολ ακόμη πέτυχε ο Τζιβανάκης στο 60′  και στο 70′  με πλασέ για να λήξει η φιλική αναμέτρηση με 0-7 υπέρ των Φίλων Ζαγοράκη.