ΕΠΣ Έβρου: Ούτε μία υποψηφιότητα δεν έχει κατατεθεί για τις εκλογές 24 ώρες πριν την εκπνοή της προθεσμίας

 

Λιγότερες από 24 ώρες έχουν απομείνει για την εκπνοή της προθεσμίας κατάθεσης υποψηφιοτήτων για τις εκλογές της 30ης Μαΐου στην ΕΠΣ Έβρου και όσο παράδοξο και αν ακούγεται, μέχρι και το πρωί σήμερα δεν είχε κατατεθεί ούτε μία!!!

Ακόμα και οι Παντελής Χατζημαρινάκης και Παναγιώτης Λογαράς που έχουν βγει δημόσια να δηλώσουν την κάθοδό τους στις εκλογές και μάλιστα ως επικεφαλής ψηφοδελτίων δεν έχουν δηλωθεί, μία ημέρα πριν την εκπνοή, αφού προφανώς θέλουν την τελευταία στιγμή για καταθέσουν συνολικά το ψηφοδέλτιό τους.

Υπενθυμίζεται ότι και η μία και η άλλη πλευρά έχουν δηλώσει ότι διαθέτουν και θα κατεβάσουν πλήρεις συνδυασμούς. Η καθυστέρηση έχει προφανώς να κάνει και με την εμπλοκή την τελευταία στιγμή του Δημήτρη Μελισσανίδη στις εκλογές, στις οποίες μέχρι πρόσφατα έπαιζε μπάλα μόνος του ο Ιβάν Σαββίδης.

Από την πλευρά Μελισσανίδη δεν έχει διαρρεύσει αν τελικά κατέβει ψηφοδέλτιο, με το όνομα που ακούγεται έντονα να αφορά παράγοντα προερχόμενο από τον Ορέστη Ορεστιάδας. Αν κατέβει ως υποψήφιος, πιθανότατα ως επικεφαλής της κίνησης, θα σημαίνει την επίσημη είσοδο του «Τίγρη» στο παιχνίδι.

Υπενθυμίζεται ότι από την Ορεστιάδα προέρχεται και ο Παντελής Χατζημαρινάκης, για τον οποίο ήταν ατού, στον βόρειο Έβρο τουλάχιστον, η καταγωγή. Η δική του πλευρά δείχνει το τελευταίο διάστημα να επιχειρεί κατά βάση να θωρακίσει την ομάδα που είχε δημιουργήσει και να διασφαλίσει ότι οι σύλλογοι που θεωρούσε ότι βρίσκονται υπό τον έλεγχό του, εξακολουθούν να είναι.

Το ζήτημα είναι ότι οι συνεργάτες του Μελισσανίδη που αλωνίζουν το τελευταίο τριήμερο τον Έβρο, αν και η αλήθεια είναι ότι δεν έχουν προσεγγίσει ακόμα όλα τα σωματεία, λέγεται ότι με όποια ήρθαν σε επαφή άφησαν να εννοηθεί ότι εφόσον αποφασιστεί η κάθοδος στις εκλογές, αυτή θα γίνει και με… «δωράκια» προς τις διοίκησεις των σωματείων που θα στηρίξουν την προσπάθεια, τα οποία δεν θα είναι καθόλου ευκαταφρόνητα.

Λέγεται ότι αυτήν την στιγμή οι συνεργάτες του Μελισσανίδη έχουν ένα μπάτζετ για να διαχειριστούν που αγγίζει τις 80.000 ευρώ. Το ποσό είναι αρκετά μεγάλο για να αλλάξουν γνώμη αρκετοί. Για να διατεθεί ωστόσο θα πρέπει πρώτα να υπάρχει ψηφοδέλτιο και αυτό είναι το μεγάλο ερωτηματικό αυτήν την στιγμή, ειδικά από την στιγμή που το σενάριο συνεργασίας Λογαρά με Μελισσανίδη δεν δείχνει να έχει προχωρήσει.

Σε κάθε περίπτωση τα ψέμματα τελειώνουν. Έχουν απομείνει λιγότερες από 24 ώρες για την εκπνοή της προθεσμίας για την κατάθεση υποψηφιοτήτων και στα γραφεία της ΕΠΣ Έβρου αναμένεται κοσμοσυρροή την τελευταία κυριολεκτικά στιγμή, αφού μέχρι και το πρωί της Παρασκευής δεν είχε υπάρξει ούτε ένας που να καταθέσει επισήμως υποψηφιότητα.