ΕΠΣ Θράκης: Σε επτά μέρες κρίνονται όλα! Το πρόγραμμα στο φινάλε σε πλέι οφ και πλέι άουτ

 

Αλλαγές είχαμε στο πρόγραμμα των πλέι οφ και πλέι αουτ της Α’ ΕΠΣ Θράκης τόσο λόγω του αγώνα της ομάδας Regions της Ενωσης με την ΕΠΣ Ξάνθης την περασμένη Τετάρτη όσο και λόγω των παραπόνων των ομάδων και πολλούς αγώνες των ερασιτεχνών ποδοσφαιριστών τους Τετάρτη και Σάββατο.

Έτσι στα πλέι οφ οι αγώνες που θα γίνονταν αυτήν την Τετάρτη για την 8η αγωνιστική θα πάνε το Σάββατο (19/5), αλλά το πρωτάθλημα δεν θα πάει μια εβδομάδα πίσω ώστε να ολοκληρωθεί Ιούνιο. Αποτέλεσμα; Οι δυο τελευταίες αγωνιστικές θα γίνουν Τετάρτη (23/5) και Σάββατο (26/5). Πραγματικά κοπιαστικό πρόγραμμα ιδίως για τους παίκτες της ομάδας Regions’ που από τις 5 Μαίου μεχρι το φιναλε του πρωταθλήματος θα δώσουν 6 παιχνίδια, που θα ήταν 7 εαν η ομάδα δεν αποκλείονταν από την ΕΠΣ Ξανθης και έπρεπε να πάνε αυτοί στον τελικό με την Εύβοια.

Μάλιστα  παράγοντες ομάδων ιδίως αυτών που πρωταγωνίστησαν σε πρωτάθλημα και κύπελλο, αναφέρουν οτι αυτές που έφτασαν μέχρι τα ημιτελικά του κυπέλλου, συν αυτά των πλέι οφ, της κανονικής περιόδου και της ομάδας Regions της ΕΠΣ Θράκης  τα παιχνίδια τους ξεπερνούν τα 40 τον αριθμό, νούμερα εξαιρετικά μεγάλα για ερασιτέχνες ποδοσφαιριστές.

Για τα πλει αουτ που απομένουν 2 αγωνιστικές τα πραγματα είναι καπως καλύτερα. Η 7η αγωνιστική έγινε κανονικά στις 9 του Μάη και έτσι δεν έχουμε άλλες μεσοβδόμαδες αγωνιστικές για τις ομάδες.  Έτσι η 9η αγωνιστική που θα κρίνει ποια από τις Στρύμη και Πολύανθος θα ακολουθήσει ΠΑΟΚ Κομοτηνής και Μεσσούνη στην Β’ κατηγορία θα γίνει το προσεχές Σάββατο 19/5 και η τελευταία αγωνιστική το Σαββατο 26/5, ημερομηνία που ολοκληρώνονται και τα πλει οφ.

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΩΝ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΩΝ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΠΟΜΕΙΝΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ