ΕΠΣ Έβρου: Τρέχει ως υποψήφιος για τις εκλογές ο πρώην αντιδήμαρχος Σουφλίου και πρόεδρος της τοπικής ομάδας Χρήστος Καραγιάννης

 

Μετά τα ονόματα των Παντελή Χατζημαρινάκη και Παναγιώτη Λογαρά, το όνομα του πρώην αντιδημάρχου Σουφλίου και πρώην προέδρου του τοπικού Έβρου Χρήστου Καραγιάννη είναι το τρίτο που διαρρέεται ότι θα εκτεθεί στην λαϊκή ψήφο των σωματείων στις εκλογές της ΕΠΣ Έβρου.

Ο Χρήστος Καραγιάννης, τον οποίο βλέπετε σε φωτογραφία αρχείου να αθλείται και να τρέχει σε διάδρομο στο γυμναστήριο του Παναγιώτη Δημούτση, αποφάσισε να τρέξει και για τις εκλογές της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων. Διευκρινίζει μάλιστα ότι στηρίζει τον υποψήφιο πρόεδρο Παντελή Χατζημαρινάκη.

Ο Καραγιάννης έστειλε σχετική επιστολή στο tvthrakiotis όπου αναφέρει: «Ανακοινώνω ότι στις εκλογές που θα πραγματοποιηθούν στις 30 Μαΐου 2018 για την ανάδειξη νέου διοικητικού συμβουλίου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Έβρου, είμαι υποψήφιος σύμβουλος  με τον συνδυασμό  του υποψήφιου για την προεδρία της ΕΠΣΕ Παντελή Χατζημαρινάκη».