Το… σήκωσε το πτυχίο του Οικονομικού ο “αεροπόρος” Χρήστος Φλέγγας

 

Το πτυχίο του ως Οικονομολόγος επίσημα στο χέρι πήρε ο Λαρισαίος ο μέσος του Δωτιέα Αγιάς και πρώην της Δόξας Σώστη και του ΠΑΟΚ Κοσμίου Χρήστος Φλέγγας που πέρασε τα μαθήματα τον Οκτώβριο αν και ορκίστηκε τον Μάιο λόγω στρατού.

Ο Φλέγγας επέστρεψε στην Λάρισα, μετά τα τέσσερα του χρόνια στην Κομοτηνή όπου σπούδαζε και πλέον αγωνίζεται στο τοπικό Λάρισας με την φανέλα του Δωτιέα Αγιάς που αγωνλιζεται στα πλέι οφ της ΕΠΣ Λάρισας, ενώ υπηρετεί ταυτόχρονα και την στρατιωτική του θητεία στην αεροπορία. Παντως στην ορκομωσία του βρέθηκαν πολλοι φίλοι και πρωην συμπαίκτες όπως ο Νίκος Δεληγιαννης, ο Κωστας Μαδουρας, ο Κώστας Κλής, ο Άρης Κίτσος και οι  Γιώργος Γεωργοπουλος και Στέργιος Τέγιος που επίσης ορκίστηκαν μαζί του ως οικονομολόγοι.

Θυμίζουμε ήταν ένας από τους πιο αγαπητούς ποδοσφαιριστές, ήταν ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος τα τελευταία χρόνια και μέλος της καλύτερης εντεκάδα του πρωταθλήματος στον περσινό διαγωνισμό του ThrakiSportSσκοράροντας πέρυσι στο πρωτάθλημα 13 τέρματα και κατακτώντας στο αντίο του το κύπελλο της ΕΠΣ Θράκης. Ξεκίνησε την καριέρα του από τις ακαδημίες της Λάρισας και συνέχισε σε Αμπελωνιακο (Δ’ Εθνική), Τύρναβο (Γ’ Εθνική) και επέστρεψε σε Αμπελωνιακό (Γ’ εθνική) πριν συνεχίσει στην ΕΠΣ Θράκης με τις φανέλες του Σώστη και του Κοσμίου, ενώ φέτος επέστρεψε στην ΕΠΣ Λάρισας.

Φωτογραφία του Χρηστος Φλεγγας.