Super League: Μπέρδεμα με τα επίσημα στατιστικά του Ζίβκοβιτς! Του μέτρησαν ένα λιγότερο ματς για να μην περιληφθεί στους… «Iron Men»

 

Ένα περίεργο γεγονός έχει συμβεί με το τέλος του πρωταθλήματος της Super League, αφού ο βασικός πορτιέρο του ΑΟΞ φαίνεται σαν να μη ξεκίνησε ποτέ στο ματς με τον Παναθηναϊκό, ενώ συνέβη το αντίθετο.

Συγκεκριμένα, στο παιχνίδι της Ξάνθης στη Λεωφόρο με τον Παναθηναϊκό, το απόγευμα της Κυριακής, όπως ανέφερε και στην live μετάδοσή του το ThrakiSportS, ξεκίνησε ως βασικός ο Ζίβκο Ζίβκοβιτς και έπαιξε για σχεδόν 7 λεπτά (6 λεπτά και 29 δευτερόλεπτα για την ακρίβεια), οπότε και το παιχνίδι διεκόπη λόγω της βροχής και της κακής κατάστασης του αγωνιστικού χώρου.

Ο αγώνας πραγματοποιήθηκε την επομένη, με ίδια ώρα έναρξης και από το λεπτό στο οποίο είχε διακοπεί το απόγευμα, όπως προβλέπει και ο ΚΑΠ. Όμως, την Δευτέρα δεν ξεκίνησε ο Ζίβκοβιτς κάτω από τα δοκάρια του ΑΟΞ, αφού ο Μίλαν Ράσταβατς εκμεταλλεύθηκε το δικαίωμα που δίνει ο ΚΑΠ στις ομάδες να μπορούν να αλλάξουν τους παίκτες τους σε περίπτωση διακοπής αγώνα και επανάληψής του, λόγω κακών καιρικών συνθηκών.

Πλέον η αναμέτρηση ήταν αδιάφορη βαθμολογικά και έτσι έδωσε την ευκαιρία να ξεκινήσει τη Δευτέρα ως βασικός πορτιέρο του ΑΟΞ ο Σάκης Γκαραβέλης και έπαιξε για τα υπόλοιπα λεπτά της αναμέτρησης η οποία ξεκίνησε όμως από το 7ο λεπτό. Ο Γκαραβέλης, όμως, εμφανίζεται να έχει 90 λεπτά συμμετοχής στο ματς και ο  Ζίβκοβιτς καθόλου σύμφωνα με τα επίσημα στατιστικά της Λίγκας, κάτι που δεν ισχύει.

Το αποτέλεσμα ήταν να υπάρξει λάθος στο σχετικό αφιέρωμα με τους Iron Men του Ελληνικού πρωταθλήματος που έκανε το Sport24 και αναπαρήγαγε και το ThrakiSportS λόγω του θρακιώτικου ενδιαφέροντος. Δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε τον φίλο αναγνώστη που μας έκανε την σχετική επισήμανση και ψάξαμε περισσότερο την υπόθεση.

Κατά συνέπεια, στους Γιώργο Αθανασιάδη και Ερικ Γέντρισεκ που ήταν μαζί με τον Λουντ οι μοναδικοί παίκτες όλης της Super League που ολοκλήρωσαν τη σεζόν έχοντας αγωνιστεί σε όλα τα παιχνίδια των ομάδων του, προστίθεται ουσιαστικά και ο Σέρβος πορτιέρο της Ξάνθης, οπότε οι Iron Men είναι τέσσερις και από αυτούς οι δύο είναι παίκτες της Ξάνθης.