ΕΠΣ Ξάνθης: Η συνάντηση των δύο μελλοντικών αντιπάλων και παλιών συμπαικτών Μαραντά – Σαμαρά σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης

 

Η Ασπίδα Ξάνθης στέφθηκε πανηγυρικά πρωταθλήτρια της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης μετά τη νίκη της επί της ΑΕ Ξάνθης και σύσσωμη η ομάδα το γιόρτασε για τα καλά τόσο στην φιέστα της όσο και σε νυχτερινό μαγαζί της πόλης.

Συγκεκριμένα, η Ασπίδα Ξάνθης επέλεξε να γιορτάσει την κατάκτηση του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Ξάνθης στο νυχτερινό μαγαζί «De Novo» του Μιχάλη Χατζηκλεάρχου με τον οποίο ενδεχομένως η ομάδα της Ασπίδας να έχει και ιδιαίτερες σχέσεις, αφού μέχρι πριν μερικά χρόνια ήταν και μέλος του Δ.Σ. της.

Βέβαια το μαγαζί ήταν ανοιχτό κανονικά και εκεί έτυχε να βρίσκεται και ο κόουτς της μιας από τις άλλες δύο ομάδες της πόλης στη Γ’ Εθνική, του Άρη Αβάτου, μαζί με τον Μάκη Τζάτζο και άλλους παλαίμαχους παίκτες του ΑΟΞ που είχαν βγει για ένα ποτό το βράδυ της Κυριακής.

Έτσι ο προπονητής της Ασπίδας και επίσης παλαίμαχος ποδοσφαιριστής, Χρήστος Σαμαράς, μίλησε λίγο και εν συνεχεία βγήκαν μια φωτογραφία (την οποία βλέπετε πιο πάνω). με τον Γιώργο Μαραντά, η οποία και αναρτήθηκε αργότερα μέσο κοινωνικής δικτύωσης μια φωτογραφία