LIVE από το Αγρίνιο o ημιτελικός της Super League Κ17: ΑΟ Ξάνθη – Ολυμπιακός 0-2 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS την αναμέτρηση της Κ17 ανάμεσα στην Ξάνθη με τον Ολυμπιακό στον πρώτο ημιτελικό της τελικής φάσης του εφηβικού πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα σας φίλες και φίλοι από το γήπεδο του Αγρινίου οπού σε περίπου 45 λεπτά θα ξεκινήσει η αναμέτρηση που ανοίγει την αυλαία από το φετινό final-4 του πρωταθλήματος Κ17 της Super League, με την ομάδα της Ξάνθης να αντιμετωπίζει τον Ολυμπιακό.

Ώρα 16:19 Οι παίκτες του Κώστα Μπερδελή να επιδιώκουν να φέρουν την κούπα στην Θράκη μετά σχεδόν 4 χρόνια όταν στον τότε τελικό στο ίδιο γήπεδο νίκησαν τον Ολυμπιακό με 2-1 στις 12 του Μάη του 2014.Εκτός από τον Ολυμπιακό και την Ξάνθη, λαμβάνουν μέρος στον άλλο ημιτελικό ο Παναθηναϊκός και ο ΠΑΟΚ.

Ώρα 16:21 Η Ξανθιώτικη ομάδα συμμετέχει για 5η φορά στο φάιναλ φορ στα Κ17.

Ώρα 16:26 Ο Κώστας Μπεδρελής θέλοντας πήρε όλους τους παίκτες της ομάδας έτσι να τους επιβραβεύσει όλους για τους κόπους της φετινής χρονιάς έτσι ώστε να ζήσουν όλοι μαζί αυτή  την σπουδαία εμπειρία. Η 29μελής αποστολή της Ξάνθης απαρτίζεται από τους παρακάτω ποδοσφαιριστές: Γκασιμπαγιαζίδης Πέτρος, Γκατζόγιας Άγγελος, Γράβας Στράτος, Δημητριάδης Φίλιππος, Θυμιάνης Κώστας, Ισμέτογλου Ισμέτ, Ισπυρλίδης Μηνάς, Κακουλίδης Δημήτρης, Καλαϊτζής Χρήστος, Καλογρανάς Αδαμάντιος, Καρά Ισμαήλ Τσατάι, Καράμπελας Ιωάννης, Καφαλής Γιώργος, Κοτόπουλος Νεκτάριος, Κιούπης Άγγελος, Κωσταρέλλης Λάμπρος, Λεωντσάκος Ιωάννης, Μανίσογλου Γιώργος, Μολώνης Βασίλης, Πασσαλής Δημήτρης, Ποδάρας Γιώργος, Σπυριδωνίδης Χρήστος, Τενεκές Δημοσθένης, Τσιεγγελίδης Λευτέρης, Τσιλιγγίρης Γιώργος, Τσιτσεκίδης Ηλίας, Φάκης Γιάννης, Τασίδης Χαράλαμπος, Γκάρας Δημήτρης.

Ώρα 16:29 Η αποστολή συνοδεύεται από τον επικεφαλής Τεχνικό Διευθυντή της Ακαδημίας Νίκο Κεχαγιά, τον υπεύθυνο υποδομών Περικλή Καλογιάννη, το προπονητικό team που αποτελείται από τον προπονητή Κώστα Μπεδρελή, τους γυμναστές Ηλία Καραλίδη – Κυριάκο Παπαδόπουλο και τον προπονητή τερματοφυλάκων Νίκο Καλαϊτζή, τον γιατρό Γιάννη Κουτσογιάννη, τον φυσιοθεραπευτή Αλκιβιάδη Γαβριηλίδη, τον φροντιστή Δημήτρη Σεβδίλη και τον οδηγό της ομάδας Γιάννη Ζώτο.

Ώρα 16:33 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 16:37  Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 16:41 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:45 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:47 Στο γήπεδο βρίσκεται και ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς

Ώρα 16:49 H Ξάνθη τερμάτισε στην 1η θέση του Β’ Ομίλου με 58 βαθμούς σε 24 αγώνες και απολογισμό 19 νίκες, 1 ισοπαλία και 4 ήττες.

Ώρα 16:51 Η Ξάνθη ξεκινάει με τους: Γκαρά, Ποδαρά, Λεωντσάκο, Τενεκέ, Θυμιάνη, Γραβά, Πασσαλή, Γκατζόγια, Φακή, Τσιλιγγίρη και Κακουλίδη.

Ώρα 16:53 Στον πάγκο για την Ξάνθη βρίσκονται οι Καλαϊτζής, Ισμέτογλου, Γκασιμπαγιαζίδης, Κωσταρέλλης, Κοτόπουλος, Τσιτσεκίδης και Μανίσογλου.

Ώρα 16:55 Ο Τάσος Θέος παρατάσσει τον Ολυμπιακό με τους: Καραργύρη, Κωνσταντινίδη, Μαρτίνη, Γκοτζαμανίδη, Μποσκουίδη, Γλυνό, Μουγιό, Νικόλη, Μπουλάρι, Φέκκα και Γεωργαντή.

Ώρα 16:57 Στον πάγκο του Ολυμπιακού βρίσκονται οι Στουρνάρας, Δολαψάκης, Τασιάς, Κοτσιανούλης, Τσακίρης, Ντότης και Ζαχαράκης.

Ώρα 17:00 Μετράμε αντίστροφα πλέον για την έναρξη της αναμέτρησης.

1′  Έναρξη αγώνα

2′ Γκολ για τον Ολυμπιακό. Στην πρώτη του επίθεση ο Ολυμπιακός θα ανοίξει το σκορ. Ωραία πάσα στα δεξιά προς τον Μούγιο ο οποίος βγήκε τετ α τετ έκανε και το πλασέ και άνοιξε το σκορ. Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-1

5′ Συμπληρώθηκε το πρώτο πεντάλεπτο, με την ομάδα του Τάσου Θέου να προηγείται 1-0 χάρη στο γκολ του Μούγιου.

7′ Κόρνερ για την Ξάνθη αλλά ο Καραργύρης βγήκε και «καθαρίζει» τη φάση.

9′ Ο Μούγιος στόπαρε και σούταρε στη δεξιά γωνία του Γκαρά, αλλά ο πορτιέρο της Ξάνθης απέκρουσε και έδιωξε σε κόρνερ.

14′ Σέντρα από τον Μούγιο, μπλοκάρει ο Γκαράς πριν γίνει απειλητικός ο Μπουλάρι.

15′ Η Ξάνθη στα τελευταία λεπτά έχει πάρει την κατοχή της μπάλας, αλλά οι παίκτες του Ολυμπιακού αμύνονται σωστά και προσπαθούν να χτυπήσουν στην κόντρα.

19′ Φάουλ σε καλό σημείο για τον Ολυμπιακό με τον Φέκκα στην εκτέλεση, τελικά απομάκρυνουν οι παίκτες της Ξάνθης.

22′  Από μεριάς Ξάνθης αξίζει να αναφέρουμε ότι είναι οι γιοι Πανόπουλου στο γήπεδο, ο Παπαδημητρίου (τεχν. διευθυντής), Καλογιάννης (γενικός αρχηγός) , Κεχαγιάς (διευθυντής ακαδημιών) αλλά και ο Άρης Πιαλόγλου (πρόεδρος Ξάνθης).

25′ Σκληρό μαρκάρισμα από τον Τενεκέ και κίτρινη κάρτα στον παίκτη της Ξάνθης.

27′ Δυνατό σουτ από τον Μαρτίνη, η μπάλα κόντραρε και έφυγε πάνω από τα δοκάρια του Γκάρα. Κόρνερ για τον Ολυμπιακό. Ανεκμετάλυετη η φάση για τους Πειραιώτες.

28′ Φάουλ σε καλή θέση για τη Ξάνθη. Ο Πασσαλής αναλαμβάνει την εκτέλεση του φάουλ, ο Τενεκές πήρε την κεφαλιά, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Καραργύρης.

36′ Ο Τενεκές πήρε την πρώτη κεφαλιά στο ύψος της μεγάλης περιοχής και ο Φάκης μέσα από την μικρή περιοχή έστειλε την μπάλα πάνω από τα δοκάρια του Καραργύρη.

40′ Μόλις μπήκαμε στο τελευταίο πεντάλεπτο του πρώτου ημιχρόνου.

44′ Ενα λεπτό ο έξτρα χρόνος.

45+1′ Ο Ολυμπιακός στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου διπλασιάζει τα γκολ του.

45+2′ Γκολ για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» βγήκαν ταχύτατα στην κόντρα, ο Φέκκας έκανε τρομερή προσωπική ενέργεια, πέρασε όποιον είχε μπροστά του, κουβαλώντας την μπάλα πίσω από το κέντρο και την κατάλληλη στιγμή την ‘έσπασε’ στον Μούγιο που με προβολή νίκησε τον Γκάρα για το 2-0. Ξάνθη Κ17 – Ολυμπιακός Κ17 0-2.

45+3′  Τέλος πρώτου ημιχρόνου. Αποτέλεσμα πρώτου 45λεπτου: Ξάνθη Κ17 – Ολυμπιακός Κ17 0-2.

Ώρα 17:49 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 17:52  Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 17:55 Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 17:58 Χορηγός της μετάδοσης είναι και το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

46′ Σέντρα στο δεύτερο μέρος!

49′ Διαγώνιο σουτ από τον Γκατζόγια αλλά η μπάλα έφυγε άουτ.

50′ Διπλή αλλαγή ετοιμάζει ο προπονητής της Ξάνθης.

51′ Κερδισμένο κόρνερ για την Ξάνθη αλλά με ωραία προσπάθεια ο Γλυνός  απομακρύνει την μπάλα.

53′ Πρώτη αλλαγή για την ομάδα της Ξάνθης. Ο Κοτόπουλος περνάει στη θέση του Τσιλιγγίρη.

54′ Γίνεται και η δεύτερη αλλαγή για την Ξάνθη. Περνάει έξω ο Ποδάρας, εντός ο Μανίσογλου.

55′ Αισίως συμπληρώσαμε το πρώτο δεκάλεπτο στην επανάληψη, με την ομάδα της Ξάνθης να παραμένει πίσω στο σκορ με 0-2.

56′ Φωνές για χέρι και πέναλτι από την Ξάνθη. Η μπάλα χτυπάει πρώτα στο πόδι που πάει να κάνει το διώξιμο ο αμυντικός του Ολυμπιακού και μετά στο χέρι του.

60′ Καλή στιγμή για την Ξάνθη με τον Πασαλή να πιάνει το σουτ άουτ.

65′ Αλλαγή ετοιμάζει και ο Τάσος Θέος, προπονητής του Ολυμπιακού.

67′ Γίνεται η πρώτη αλλαγή για τους Πειραιώτες. Έξω ο Γεωργαντής, στη θέση του ο Τσακίρης.

68′ Δυνατό μαρκάρισμα από τον Νικόλη και κίτρινη κάρτα για τον παίκτη του Ολυμπιακού.

69′ Ολοκληρώνει τις αλλαγές του ο Μπερδελής. Μέσα ο Τσιτσεκίδης, εκτός ο Πασσαλής.

70′ Σειρά του Τάσου Θέου να να κάνει διπλή αλλαγή

75′ Έξω ο Μούγιος σκόρερ του Ολυμπιακού στη θέση του μέσα ο Κοτσιανούλης.

75′ Μπήκαμε στο τελευταίο τέταρτο του αγώνα και Ξάνθη παραμένει πίσω στο σκορ με 0-2.

76′ Δυνατό σουτ από τον Μαρτίνη έξω από την περιοχή, η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι του Γκάρα.

77′ Δεύτερη αλλαγή για τον Θέο, ο Ζαχαράκης παίρνει τη θέση του Μπουλάρι.

78′ Τρίτη αλλαγή για την Ξάνθη, με τον Γκασιμπαγιασίδη στην θέση του Γράβα.

79′ Ανεβαίνουν οι τόνοι και υπάρχει μία μικρή ένταση για ένα μαρκάρισμα.

80′ Εξαιρετικό τάκλιν από τον Λεωντσάκο στον Φέκκα, με τον αμυντικό της Ξάνθης να «καθαρίζει» τη φάση.

81′ Ο Τασιάς παίρνει την θέση του Νικόλη.

83′ Ολοκλήρωση των αλλαγών από πλευράς Ξάνθης. Εκτός ο Γκατζογιάς, εντός ο Ισμέτογλου

85′ Μπήκαμε στο τελευταίο πεντάλεπτο της αναμέτρησης με το σκορ στο 0-2.

90′ Ολοκλήρωση τις αλλαγές του και ο Ολυμπιακός. Ο Ντότης αντικαθιστά τον Φέκκα.

 90′ Ο Ντότης αντί του Φέκκα.

90+1′ Σέντρα σουτ από τον Ντότη, η μπάλα έφυγε άουτ.

90+2′ Ο Φάκης κάνει την προσπάθεια για το 2-1. Δεν τα καταφέρνει καθώς το σουτ του μπλοκάρεται αρκετά εύκολα μετά από γύρισμα.

90+3′ Τέλος αγώνα. Δυστυχώς η Ξάνθη δεν τα καταφερε σε έναν ακόμα ημιτελικό, ωστόσο η επιτυχία είναι πολύ μεγάλη παρά την ηττα. Τελικό αποτέλεσμα Ξάνθη-Ολυμπιακός 0-2