ΕΠΣ Εβρου: Ο τελικός πίνακας με τους αρχιγκολτζήδες της Α’ Κατηγορίας!

 

Πολύ ενδιαφέρον παρουσίασε το φετινό πρωτάθλημα της Α’ ΕΠΣ Έβρου όπου τρεις ομάδες αγωνίστηκαν μέχρι τέλους με τον  Εθνικό Αλεξανδρούπολης να κατακτά τον 8ο του τίτλο και επιστρέφει μετά πό 2 χρόνια στην Γ’ Εθνική, αφήνοντας πίσω τον Ορέστη Ορεστιάδας και την η πρωταθλήτρια χειμώνα κια κυπελλούχο για πρωτη φορά στην ιστορία της Θράκη Φερών.

Στην κορυφή των σκόρερ είχαμε αλλαγές στο φινάλε με τον πρωην επιθετικό του Καλλιφυτου Δράμας και του Εθνικού Αλεξανδρούπολης Θόδωρο Καβατζικιώτη της Ένωσης Άνθειας Αρίστεινουνα να φτανει τα 11, όσα είχε και ο Σέργιος Αγγελακάκης που αν και αγωνλιστηκε σε μόλις 8 παιχνίδια στο β’ γυρο με την φανέλα του Ορέστη απέδειξε γιατίτην τελευταία δεκαετία θωρείται εκ των κορυφαίων του Έβρου. Ο πρωην επιθετικός της ΑΕΔ, του Αλεξ, του Εθνικού Αλεξανδρούπολης και μέχρι το χειμώνα της ΑΕΚ Έβρου είχε άλλα 11 τερματα και με την ομάδα της πρωταθλήτριας ομάδας του Νότου στην Β’ κατηγορία.

Πϊσω τους με 10 τερματα έμεινε ο έμπειρος φορ του Ορέστη Ορεστιάδας Θάνος Ρουσίδης, ενώ 9 είχαν ο Κυριάκος Παγωνίδης της Θράκης Φερών που δεν τα πήγε τόσο καλά στο β’ γύρο, ο Δημήτρης Τσομπανούδης ή Τσιρίλο του Έβρου Σουφλίου, ο πρώην επιθετικός του Εθνικού και της Νίψας Βασίλης Καλαϊτζίδης του Ποντιακού Αλεξανδρούπολης και ο Γιώργιος Μαρασλής που ξεκίνησε τη σεζόν στην Άνθεια και το Γενάρη βοήθησε τα μεγιστα και τον ΕθνικόΑλεξανδρούπολης αφού όλα του τα τέρματα τα σημείωσε το 2018.

Στα 8 τέρματα εμεινε η τριαδα “φωτια” του Εθνικού των Νίκου Γκαϊδατζή, του … φουλ μπακ Γιάννη Δουρουγιδένη και του μαθητή Λυκείου Περικλή Καρακασίδη.

Δείτε αναλυτικά τους πρώτους σκόρερ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου:

11 τέρματα: Καβατζικιώτης (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου), Αγγελακάκης (Ορέστης Ορεστιάδας)

10 τερματα: Αθ. Ρουσσίδης (Ορέστης Ορεστιάδας),

9 τέρματα: Παγωνίδης (Θράκη Φερών), «Τσιρίλο» Τσομπανούδης (Έβρος Σουφλίου), Β. Καλαϊτζίδης (Ποντιακός Αλεξανδρούπολης), Μαρασλής (Ανθεια/Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

8 τέρματα: Καρακασίδης, Δορουγιδένης, Γκαϊδατζής (Εθνικός Αλεξανδρούπολης)

6 τέρματα: Τσιπλάκης (Θράκη Φερών), Παγωνίδης (Άρδας Καστανέων)

5 τέρματα: Παρασκευάς (Ορέστης Ορεστιάδας), Τσακανίκας, Κατσαμάγκας (Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης),

4 τέρματα: Δαρβούδης (Ορέστης Ορεστιάδας), Καρασερίδης (Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης), Καπετανίδης (Άρδας Καστανεών)

3 τέρματα: Γκάκιος, Αντωνιάδης (Θράκη Φερών), Λαμπάκος (Νίψα), Παπαδόπουλος, Πυλούδης, Μακιτσιαν (Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης), Μαλτέζος, Μιχαλτσίδης (Ένωση Άνθειας Αρίστεινου), Κώστογλου, Οτέμπερης, Ζελεφ (Ορέστης Ορεστιάδας), Πρεπούδης (Έβρος Σουφλίου), Γκαβανόζης (Εθνικός Αλ.)

ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΡΕΧΕΙ Η ΨΗΦΟΦΟΡΙΑ ΤΟΥ THRAKISPORTS ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΕΝΔΕΚΑΔΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΕΣΕΙΣ ΨΗΦΙΣΑΤΕ; ΑΝ ΟΧΙ, ΣΠΕΥΣΑΤΕ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ