ΕΠΣ Έβρου: Νίκη Ορέστη με ανατροπή αλλά χωρίς αντίκρισμα στο ντέρμπι με την Θράκη Φερών

 

Στο ντερμπι γοήτρου όπως εξελίχτηκε μετά την νίκη τίτλου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στο Σουφλί, ο Ορέστης Ορεστιάδας πήρε επί της Θράκης Φερών την ρεβανς για την ήττα στον τελικό του κυπέλλου και μάλιστα με ανατροπή, σε αναμέτρηση που φιλοξενήθηκε στο Εθνικό Στάδιο Ορεστιάδας για την προτελευταια αγωνιστική της Α’ ΕΠΣ Έβρου.

Οι καιρικές συνθήκες ήταν πραγματικά ιδανικές για ποδόσφαιρο και ο αγωνιστικός χώρος σε καλή κατάσταση, ο Ορέστης ήταν καλύτερος στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου ημιχρόνου αλλά κόντρα στην ροή του αγώνα έμεινε πίσω στο σκορ μετά από μια στατική φάση στην οποία ο Μαυρομάτης έκανε την εκτέλεση φάουλ από αριστερά βρίσκοντας τον Παγωνίδη που με κεφαλιά άνοιξε το σκορ έξι λεπτά πριν την λήξη του ημιχρόνου.

Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι πίεσαν περισσότερο, δημιούργησαν αρκετές φάσεις και κατάφεραν να ισοφαρίσουν μόλις στο τέταρτο λεπτό της επανάληψης με την κεφαλιά του Αγγελακάκη μετά από σέντρα του Καλυμνιού. Η ανατροπή ολοκληρώθηκε λιγο μετά την συμπλήρωση μιας ώρας παιχνιδιού και συγκεκριμένα δτο 64′  και πάλι με τον Αγγελακάκη να εκμεταλλεύεται το λάθος του Βάρναλη και να σκοράρει (αφιερώνοντας το γκολ στον Βάϊο Βαργιαμίδη που επέστρεψε στο πλευρό των μπλε μετά από ένα μήνα απουσίας λόγω ενός προβλήματος υγείας)!

Στην συνέχεια, όπως αναφέρει ο Δημήτρης Μηλίκας στο αναλυτικό ρεπορτάζ που φιλοξένησε το radio evros και όπου μπορείτε να δείτε φωτορεπορτάζ, δηλώσεις αλλά και το φιλμ του αγώνα, αμφότερες οι δύο ομάδες είχαν κάποιες ευκαιρίες άλλα το σκορ δεν άλλαξε μέχρι και την λήξη του παιχνιδιού και έτσι ο Ορέστης πήρα μια νίκη επί των Φερών που είναι όμως περισσότερο γοήτρου. Οι μεν Φέρες  οριστικά τερματίζουν τρίτες, ο Ορέστης δεύτερος και πρωταθλητής αναδεικνύεται ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης.

 Χωρίς προβλήματα κύλησε το παιχνίδι για τον Κεσσούδη και τους βοηθούς του Διαμαντή και Σαββούδη. Έδειξαν ωστόσο μια κόκκινη κάρτα στον  Κολγκέκα στο 88′ για σκληρό μαρκάρισμα στον Ντινούδη. Ήταν δεύτερη κίτρινη για την ακρίβεια και είχε ως αποτέλεσμα να ολοκληρώσουν το ματς με δέκα παίκτες οι Φέρες.

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Χρήστος Χρηστούδης): Γαλλής, Τσιτσκάρης (58΄Πετρόπουλος), Ντινούδης, Οικονόμου, Τζουμακίδης, Ρουσσίδης Θ (45΄Ρουσσίδης ΑΘ.), Δαρβούδης, Κοτζά, Καλυμνιός (62΄Κόκκινος), Οτέμπερης, Αγγελακάκης (82΄Ναλμπάντης)
ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Σάκης Ζησίδης): Τογγουλίδης, Κολγκέκα, Μαυρομάτης, Βάρναλης, Γκάκιος, Σιδηρόπουλος Α (75΄Καλούδης), Μπόρας, Παγωνίδης, Πολίδης, Σιδηρόπουλος Γ. (60′ Αντωνιάδης), Ιακωβίδης (53΄Τσιπλάκης)

ΔΕΙΤΕ ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ ΤΑ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ

ΘΥΜΗΘΕΙΤΕ ΠΩΣ ΜΕΤΕΔΩΣΕ LIVE ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΗΣ Α’ ΕΠΣ ΕΒΡΟΥ Ο THRAKISPORTS ΜΕ ΕΝΑ ΚΛΙΚ ΕΔΩ