LIVE τα ματς της ΕΠΣ Έβρου που κρίνουν πρωταθλητή: Εβρος Σουφλίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης και Ορέστης Ορεστιάδας – Θράκη Φερών

 

Παρακολουθήστε μέσα από το ThrakiSportS και τo γήπεδo “Δημήτρης Μπακιρτζής” του Σουφλίου την εξέλιξη του μεγάλου ντέρμπι του Έβρου αλλά και των υπόλοιπων αγώνων της προτελευταίας αγωνιστικής όπου πιθανότατα θα κριθεί ο τίτλος του πρωταθλητή.

Ώρα 16:10 Καλησπέρα σας! Από αυτή την ανάρτηση και για το επόμενο τετράωρο περίπου, θα μπορείτε να ενημερωθείτε για την εξέλιξη στα παιχνίδια της 21ης αγωνιστικής των πλέι οφ και πλέι άουτ της Α’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Έβρου, ανάμεσα στον αναγεννημένο και νεανικό Έβρο Σουφλίου και τον πρωτοπόρο Εθνικό Αλεξανδρούπολης που με νίκη εξασφαλίζει το πρωτάθλημα και την επιστροφή του μετά από 2 χρόνια στην Γ’ Εθνική.  

Ώρα 16:15  Θυμίζουμε ότι μεγάλος χορηγός  είναι η Avance, η μεγάλη ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στον χώρο της ενοικίασης αυτοκινήτων και διαθέτει την πιο πλούσια συλλογή με την οποία έχει την δυνατότητα να προσφέρει λύσεις σε κάθε ανάγκη που προκύπτει για την κίνηση των πελατών της. Διαθέτει πολυτελή, καθώς και μικρά αυτοκίνητα πόλης, μεσαίου και μεγάλου κυβισμού. Θα την βρείτε στην Αλεξανδρούπολη στο αεροδρόμιο Δημόκριτος (τηλέφωνο 25510-45403 και με ένα κλικ ΕΔΩ) αλλά και στην Καβάλα, μέσα στην πόλη στην οδό Ελ. Βενιζέλου 37 (τηλέφωνο 2510-231231 και με ένα κλικ ΕΔΩ) και στο αεροδρόμιο Μέγας Αλέξανδρος της Χρυσούπολης, (τηλέφωνο 25910-53250 και με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 16:18  Επίσης χορηγός της μετάδοσης είναι  το πρακτορείο ΟΠΑΠ του Χρήστου Τσινούδη στην πλατεία της πόλης του Διδυμοτείχου, όπου μπορείτε φυσικά να επικυρώνετε τα δελτία σας καθημερινά για όλα τα παιχνίδια του ΟΠΑΠ όπως τζόκερ, λόττο, πρότο. Πολλά κέρδη και επιτυχίες το τελευταίο διάστημα και στο στιγμιαία λαχεία Σκρατς και φυσικά στο «Πάμε Στοίχημα» (περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ).

Ώρα 16:20 Το ενδιαφέρον στην Α’ Κατηγορία εστιάζεται πρωτίστως στο Δημήτρης Μπακιρτζής όπου ο Εθνικός θέλει την νίκη επί του Έβρου Σουφλίου ώστε να κατακτήσει το πρωταθλημα και δευτερευόντος στην Ορεστιάδα, όπου στο ντερμπι των απογοητευμένων ο Ορέστης φιλοξενεί την κυπελλούχο Θρακη Φερών, ξεροντας ότι μετα την ήττα 3-1 στο “Φώτης Κοσμάς “που του στερησε την ισοβαθμία όλα εξαρτώνται από τους  Αλεξανδρουπολίτες που θέλουν ενα τρίποντο σε δυο παιχνίδια για το πρωταθλημα.

Ωρα 16:23 Χορηγός της μετάδοσης είναι ακόμα το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:28  Τελος χορηγός της μετάδοσης  είναι και η εταιρεία Μιχάλης Καβούκης και ΣΙΑ ΕΕ που ιδρύθηκε το 1970 και εδρεύει στο 6ο χιλιόμετρο Καβάλας – Ξάνθης. Η Kavoukis Tires and Tools ειδικεύεται στην εμπορία μηχανημάτων κήπου και αγροκτήματος, βιομηχανικά εργαλεία χειρός και ηλεκτρικών εργαλείων για το σπίτι, εξαρτημάτων, αξεσουάρ και κάθε λογής ανταλλακτικών. Πλέον με το ηλεκτρονικό κατάστημα μπορείτε να κάνετε ασφαλείς συναλλαγές πληρώνοντας και ως σε έξι άτοκες δόσεις και με δωρεάν τη μεταφορά στον χώρο σας σε επιλεγμένα προϊόντα. Περισσότερες λεπτομέρειες με ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:30 Πάμε να δούμε και το πρόγραμμα το πρόγραμμα της 21ης αγωνιστικής:

Γήπεδο Άνθειας: Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου – Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς

Γήπεδο Νίψας: ΠΑΕ Νίψας – Άρδας Καστανέων

Γήπεδο Σουφλίου: Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης

Γήπεδο Ορεστιάδος: Ορέστης Ορεστιαδας – Θράκη Φερών

Γήπεδο Παλαγίας: Ποντιακός Αλεξανδρούπολης – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης

Ρεπό: Νίκη Απαλού

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΤΗΣ Α’ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑΣ

Ώρα 16:38 Για να δούμε και τους διαιτητές στα δύο ντέρμπι της αγωνιστικής. Στο Σουφλί, πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης θα είναι ο Γιώργος Παπάς, με βοηθούς τους αξιολογημένους Βασιλόπουλο και Τερζόπουλο. Από την άλλη στην Ορεστιάδα πρώτος διαιτητής της αναμέτρησης ανάμεσα στον Ορέστη και τη Θράκη Φερών, είναι ο κ. Κεσούδης, και θα έχει ως βοηθούς τους Διαμαντή και Σαβούδη.

Ώρα 16:45 Ας περάσουμε και στα πρώτα στοιχεία από το γήπεδο του Σουφλίου.

Ώρα 16:48 Για τον Έβρο Σουφλίου ξεκινούν οι: Δουλούδης, Μπαμνιος, Κουρούδης, Μπετζέκας, Δροσάκης, Παπαναστασίου, Λαζίδης, Πετκίδης, Ασπιώτης, Τσομπανούδης, Πρεπούδης.

Ώρα 16:52 Από την άλλη για τον Εθνικό Αλεξανδρούπολης ξεκινούν οι: Μπαμπλής, Δουρουγενίδης, Ράλλης, Λίτσιος, Τσαπάνης, Γκουντενούδης, Γκαβανόζης, Πουλουκτσής, Γκαϊδατζής, Καρακασίδης, Μαρασλής.

Ώρα 16:55 Οι συνθεσεις στην Ορεστιάδα

ΟΡΕΣΤΗΣ ΟΡΕΣΤΙΑΔΑΣ (Χριστούδης): Γαλλης, Τσιτσκαρης, Ντινούδης, Οικονόμου, Τζουμακίδης, Θ. Ρουσσίδης, Δαρβούδης, Κοτζα, Καλύμνιος, Οτεμπερης, Αγγελακάκης

ΘΡΑΚΗ ΦΕΡΩΝ (Ζησίδης): Τογγουλίδης, Κολγέγκα, Μαυρομάτης, Βαρνάλης, Γκακιος, Σιδηρ’οπυλος, Μπόρας, Παγωνίδης, Πολίδης, Σιδηρόπουλος, Ιακωβίδης

Ώρα 16:58 Ετοιμαζόμαστε για το πρώτο σφύριγμα στα γήπεδα.

  Ώρα 17:03 Ξεκίνησαν τα παιχνίδια!
Ώρα 17:09 Γκολ στο Σουφλί. Ιδανικό ξεκίνημα για τον Εθνικό που ανοίγει το σκορ με σουτ του Γκαβανόζη από την μικρή περιοχή. Σουφλί -Εθνικος Αλεξανδρούπολης 0-1
Ώρα 17:10 Στην Ορεστιάδα καλή φαση με τον Καλυμνιο για τον Ορεστη αλλα η κοντινη κεφαλια του πέρασε αουτ.

Ώρα 17:14 Στο 10′ σουτ του Καρακασίδη απόκρουσει ωραία με το ένα χέρι ο Δουλούδης για το Σουφλί.

Ώρα 17:15 Γκολ στην Παλαγια. Ανοίγει το σκορ ο Ιπποκρατης. Ποντιακος-Ιπποκρατης 0-1

Ώρα 17:19 Πολλοί παίκτες του Εθνικού Αλ. στο παρελθον αγωνίστηκαν στον Εβρο Σουφλίου κυρίως στα χρόνια της Γ’ Εθνική. Πρόκειται για τους Λίτσιο, Τσαπάνη, Γκαϊδατζή και τους Γεωργαντζόπουλο, Βογιατζή και Αγοράκη που κάθονται στον πάγκο.

Ώρα 17:22 ΣτηνΑνθεια η Ένωση καθαρίζει το ματς με δυο τερματα. Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου – Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς 2-0

Ώρα 17:23 Στην Νιψα οι ανεβασμενες Καστανιες ανοιγουν το σκορ με τον Παγωνιδη. ΠΑΕ Νίψας-Αρδας Καστανέων 0-1

Ώρα 17:25 Έχουμε αρκετά τέρματα στο πρωτο εικοσαλεπτο

Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου – Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς 2-0

ΠΑΕ Νίψας – Άρδας Καστανέων 0-1

Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1

Ορέστης Ορεστιαδας – Θράκη Φερών 0-0

Ποντιακός Αλεξανδρούπολης – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 0-1

Ρεπό: Νίκη Απαλού

Ώρα 17:33 Στο Σουφλί οι γηπεδούχοι πήραν τον έλεγχο του αγώνα και και στο 30′ ειχαν μια πολύ καλή φαση σε σουτ του Πετκίδη.

Ώρα 17:38 Στο Σουφλί στο 35′ καλή φαση για τον Εθνικο με το σουτ του Περικλή Καρακασίδη να καταλήγει αουτ. Κρατα το προβαδισμα ο Εθνικός που του δίνει τον τίτλο.

Ώρα 17:40 Στην Ορεστιαδα παραμένει το μηδεν. Ο Ορεστης ειναι καλύτερος εχοντας δυο φασεις μια με τον Καλύμνιο και μια με τον Οικονόμου, με τις Φερες να  απειλούν εκμεταλλευομενες καποια λάθη τις αμυνας και σουτ του Μπόρα και του Παγωνίδη.

Ώρα 17:43 Γκολ στην Ορεστιαδα. Σκορερ με κεφαλια ο Παγωνιδης μετα την σεντρα του Μαυροματη ανοιγει το σκορ. Ορεστης Ορεστιαδας-Φερες 0-1

Ώρα 17:45 Στην Ορεστιαδα μεγαλες ευκαιριες σε ενα διλε[το για τον Ορεστη. Με την σεντρα τετ α τετ τουΑγγελακάκη η μπαλα αουτ, όπως και το σουτ του καλυμνιου λίγο αργότερα πανω από το δοκαρι του Τογγουλίδη.

Ώρα 17:46 Λήξη πρωτου μερους στο Σουφλί. Ο Εθνικος με το γρηγορο τερμα του Γκαβανόζη αγκαλιασε τον τιτλο.

Ώρα 17:47 Στην Παλαγια ισοφαρισαν οι γηπεδούχοι. Ποντιακος-Ιπποκρατης 1-1

Ώρα 17:48 Λήξη στην Ορεστιαδα.Μπροστα στο σκορ η Θρακη Φερων.

Ώρα 17:49 Αποτελέσματα ημιχρόνου.

Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου – Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς 5-0

ΠΑΕ Νίψας – Άρδας Καστανέων 0-1

Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1

Ορέστης Ορεστιαδας – Θράκη Φερών 0-1

Ποντιακός Αλεξανδρούπολης – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 1-1

Ρεπό: Νίκη Απαλού

Ώρα 17:52 Η βαθμολογια με τα τωρινα αποτελεσματα ειναι η εξης:  Εθνικός Αλεξανδρούπολης 47, Θράκη Φερών 43, Ορέστης Ορεστιάδας 41, Ιπποκράτης 33, Έβρος Σουφλίου 31, Ένωση Άνθειας Αρίστεινου 30, Άρδας Καστανέων 26, Ποντιακός 15, ΠΑΕ Νίψας 14, Νίκη Απαλού 9, Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς 3

Ώρα 18:01 Ξεκίνησε το β’ μερος στο Σουφλί. Στην θέση του Δροσάκη ο Γκότσιος για τους γηπεδούχους.

Ώρα 18:03 Ξεκίνησαν και τα υπόλοιπα παιχνίδια

Ώρα 18:04 Στο Σουφλί καλό φάουλ του Πετκίδη πήδηξε ψηλά και εδιωξε ο Μπαμπλής.

Ώρα 18:10 Γκολ στην Ορεστιαδα. Ο Αγγελακακης με κεφαλια ισοφαριζει στο 49′. Ορεστης Ορεστιαδας-Φερες 1-1

Ώρα 18.14 Αλλαγες για τον Εθνικο. Στην θεση του Γκουντενούδη ο Τσαχιρίδης και στου Γκαιδατζη ο Τσελέπης.

Ώρα 18:20 Αποτελέσματα περίπου στο 60′

Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου – Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς 5-0

ΠΑΕ Νίψας – Άρδας Καστανέων 0-1

Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1

Ορέστης Ορεστιαδας – Θράκη Φερών 1-1

Ποντιακός Αλεξανδρούπολης – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 1-1

Ρεπό: Νίκη Απαλού

Ώρα 18:21 Στο Σουφλί καλή ευκαιρια για τον Εθνικο με τον Μαρασλή. 30 λεπτα περιπου με τις καθυστερήσεις για τους Αλεξανδρουπολιτες για την κατακτηση του πρωταθλήματος. Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1

Ώρα 18:27 Γκολ στην Ορεστιαδα. Ο Αγγελακακης εκμεταλλευεται λαθος του Βαρναλη και κανει το 2-1 και την ανατροπή με δικα του τερματα. Ορεστης Ορεστιαδας-Φερες 2-1

Ώρα 18:28 Στο Σουφλί ο Μπαμνιος πάιρνει κιτρινη από τον Παπα, αφου εκοψε εξυπνα αντεπίθεση του Καρακασίδη.

Ώρα 18:39 Στο Σουφλί νεα ευκαιρία στο 80′ για τον Εθνικό όταν ο Δουλούδης νίκησε πλαγιο σουτ του Καρακασίδη.

Ώρα 18:40 Στο Σουφλι πιθανότερο ειναι να σκοραρει ο Εθνικός. Σε σεντρα του Δορουγιδενη από τα δεξια η κεφαλια του Μαρασλή περνά μόλις αουτ.

Ώρα 18:41Αποτελέσματα περίπου στο 80′

Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου – Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς 5-0

ΠΑΕ Νίψας – Άρδας Καστανέων 0-1

Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1

Ορέστης Ορεστιαδας – Θράκη Φερών 2-1

Ποντιακός Αλεξανδρούπολης – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 1-1

Ώρα 18:50 Ληξη αγώνα στο Σουφλί. Ο Εθνικος ειναι πρωταθλητής μετα από 4 χρόνια και επιστρεφει στην Γ’ Εθνικη μετα από διαλειιμα 2 ετών.

Ώρα 18:59 Τελικά αποτελέσματα

Ένωσης Άνθειας Αρίστεινου – Ένωση Λυκόφης Κορνοφωλιάς 6-0

ΠΑΕ Νίψας – Άρδας Καστανέων 0-2

Έβρος Σουφλίου – Εθνικός Αλεξανδρούπολης 0-1

Ορέστης Ορεστιαδας – Θράκη Φερών 2-1

Ποντιακός Αλεξανδρούπολης – Ιπποκράτης Αλεξανδρούπολης 1-1