Θλίψη και στον αθλητικό κόσμο της Θράκης για τον αιφνίδιο θάνατο της 23χρονης Εύας Σουρουτζίδου λίγες μέρες μετά την ορκωμοσία της

 

Μια 23χρονη Ξανθιώτισσα, η Έυα Σουρουτζίδου, έφυγε ξαφνικά από τη ζωή, την Τρίτη, σκορπίζοντας θλίψη στην οικογένειά της και τους φίλους της.   

Όπως αναφέρει το xanthi2, η άτυχη κοπέλα έπαθε ανακοπή στη διάρκεια χειρουργείου στο οποίο εισήχθη εσπευσμένα μετά από επιπλοκή σε παλαιό πρόβλημα υγείας που της είχε παρουσιαστεί. 

Είχε καταγωγή από τον Πολύσιτο και ήταν δραστήριο μέλος του συλλόγου αιμοδοτών και πολιτιστικών συλλόγων, αλλά και ιδιαίτερα αγαπητή στον αθλητικό χώρο καθώς ήταν κόρη του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή της Ασπίδας Χρήστου Σουρουτζίδη και αδελφή του διαιτητή της ΕΠΣ Ξάνθης Αναστάσιου, που σφυρίζει και σε αγώνες εθνικών πρωταθλημάτων.

Η είδηση προκάλεσε σοκ σε φίλους και γνωστούς ενώ την οδύνη του εξέφρασε και ο Πρόεδρος του Συλλόγου Αιμοδοτών Ξάνθης Γιάννης Παπαχρόνης.

Τραγική λεπτομέρεια, όπως αναφέρει η xanthi2, από όπου και οι εικόνες,  ότι η 23χρονη Εύα Σουρουτζίδου, μόλις λίγες μέρες πριν είχε ορκιστεί στο Πανεπιστήμιο αλλά δεν πρόλαβε να ξεκινήσει την επαγγελματική σταδιοδρομία της…

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here