Δεν ξεχνά τον «Μπάγιο» η Ξάνθη: «Η χειρότερη μέρα στην ιστορία της ομάδας όταν “έφυγε”»

 

Δεν ξέχασε ούτε φέτος η ΠΑΕ Ξάνθη ΑΟ τον Ολουμπάγιο Ατνεφέμι, τον νιγηριανό ποδοσφαιριστή που έχασε την ζωή του τέτοια μέρα πριν από ακριβώς επτά χρόνια σε τροχαίο δυστύχημα στην Εγνατία Οδό και ενώ πήγαινε για πασχαλινές διακοπές στην χώρα του για να ρυθμίσει τις λεπτομέρειες του γάμου του.

Η ανακοίνωση που εξέδωσε ήδη από το βράδυ της Δευτέρας η ΠΑΕ έχει ως εξής:

Ήταν Μ. Δευτέρα 18 Απριλίου του 2011, όταν ο ποδοσφαιριστής της Ξάνθης Ολουμπάγιο Αντεφέμι έχασε την ζωή του σε τροχαίο δυστύχημα, στην χειρότερη μέρα της 29χρονης ποδοσφαιρικής ιστορίας της ομάδας στη Super League. 

Η Xanthi FC έχασε τότε, έναν εξαιρετικό χαρακτήρα, ένα χαμογελαστό παιδί και ταυτόχρονα έναν ικανότατο ποδοσφαιριστή, ο οποίος φόρεσε την φανέλα για μία χρονιά. Ο 25χρονος ποδοσφαιριστής ήταν διεθνής με την Εθνική ομάδα της Νιγηρίας ενώ είχε ενσωματωθεί στην ξανθιώτικη ποδοσφαιρική οικογένεια το καλοκαίρι του 2010, προερχόμενος από την γαλλική Μπουλόν. 

Δεν ήταν μόνο οι 24 συμμετοχές του στο πρωτάθλημα και τα δύο γκολ που είχε πετύχει, αλλά και ο εξαιρετικός χαρακτήρας του. Ένας άνθρωπος με προσωπικότητα, χιούμορ, πυγμή, όρεξη και διάθεση για να πετύχει, ένας πραγματικός αγωνιστής της ζωής, ο οποίος «έφυγε» από τη ζωή τόσο άδοξα στην Εγνατία οδό εκείνο το τραγικό πρωινό…

«Bayo» μας λείπεις…