Super League: Φήμες μετά την παρουσία Χριστοβασίλη στα Πηγάδια περί πώλησης του ΠΑΣ Γιάννινα και εξαγοράς άλλης ομάδας

 

Διέψευσε η διοίκηση του ΠΑΣ Γιάννινα, με ανακοίνωση της, δημοσιεύματα για πώληση της ομάδας και αγοράς άλλου συλλόγου από τον πρόεδρο και μεγαλομέτοχο, Γιώργο Χριστοβασίλη.

H ανακοίνωση του ΠΑΣ ήρθε δυο μέρες μετά τη  βαριά ήττα με 3-0 από την Ξάνθη στα Πηγάδια, την οποία ο Γιώργος Χριστοβασίλης παρακολούθησε από το γήπεδο, καθώς είχε έρθει στην Θράκη, όπου άλλωστε βρίσκεται και το εργοστάσιό του.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρχαν δημοσιεύματα και υπονοούμενα για το αν θα συμπεριληφθεί ακόμα και ο πρόεδρος στις καλοκαιρινές αποχωρήσεις από τον ΠΑΣ και απ’ ό,τι φαίνεται οι φήμες αυτές είχαν τη… «βάση» τους στη Χαλκίδα.

Το θέμα πήρε ακόμα μεγαλύτερες διαστάσεις από τη στιγμή που εμφανίστηκε ο πρώην παράγοντας της Χαλκίδας, Βασίλης Ταρνανάς, να δηλώνει γνώστης του ενδιαφέροντος του Χριστοβασίλη για αλλαγή πλεύσης στα διοικητικά ποδοσφαιρικά δρώμενα.

Μιλώντας μάλιστα στην εφημερίδα «Ευβοϊκή Γνώμη», είχε ισχυριστεί  μεταξύ άλλων: «Με τον Χριστοβασίλη είμαστε οικογενειακοί φίλοι. Έχω πάει αρκετές φορές στα Γιάννενα και έχει έρθει Χαλκίδα. Μιλήσαμε πρόσφατα στο τηλέφωνο και μου είπε ότι ενδιαφέρεται για τον ΑΟ Χαλκίς».

Ο Ταρνανάς είχε εμφανιστεί επίσης τον Μάιο του  2012 να δηλώνει ότι βάζει 500.000 ευρώ και έρχεται «συμπαίκτης» του Χριστοβασίλη στη διοίκηση του ΠΑΣ, αλλά όπως φαίνεται δεν το ‘χει η… μοίρα του να «συνδιοικήσει» ποδοσφαιρική ομάδα με τον ισχυρό άνδρα του «Άγιαξ της Ηπείρου».

Αναλυτικά η ανακοίνωση από τον ΠΑΣ Γιάννινα που βάζει τέλος στις φήμες αλλά ψέγει ακόμα και τους… δημοσιογράφους που αναπαρήγαγαν τις πληροφορίες:

Μας έχουν εντυπωσιάσει οι αγοραπωλησίες που έχουν γίνει τις τελευταίες μέρες μέσω δημοσιευμάτων από «δημοσιογράφους» της χώρας μας…

Όσοι έχουν ενδιαφέρον να γίνουν μεσίτες πωλήσεων ομάδων και παικτών ας φροντίσουν να αλλάξουν επαγγελματική δραστηριότητα και να κάνουν το όνειρο τους πραγματικότητα..

Στην πραγματικότητα ούτε υπήρχε, ούτε υπάρχει ενδιαφέρον για αγορά άλλων ομάδων από τον Πρόεδρο της ΠΑΕ ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ, ούτε υπάρχει προγραμματισμός για την πώληση του ΠΑΣ…

Σημείωση για τους τοπικούς δημοσιογράφους:

«Οι αναδημοσιεύσεις δεν σε κάνουν δημοσιογράφο, το ρεπορτάζ και η έρευνα είναι αυτά που σε κάνουν…»