ΕΠΣ Ξάνθης: 10 tips για τον μεγάλο τελικό της Μεικτής Παίδων με την Δράμα στην Κατερίνη (14:00, LIVE ThrakiSportS)

 

Η Μεικτή Ομάδα Παίδων της ΕΠΣ Ξάνθης βρίσκεται ένα βήμα πριν την κατάκτηση του τίτλου στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Προεπιλογής Εθνικών Ομάδων. Έχει φτάσει στην πηγή κι ελπίζει σήμερα να «πιεί νερό» και να νικήσει την ομάδα της ΕΠΣ Δράμας, ώστε να πανηγυρίσει την κατάκτηση του τίτλου.

Το ThrakiSportS θα μεταδώσει λεπτό προς λεπτό τον σημερινό τελικό της Μεικτής, όπως κάλυψε και τους προηγούμενους κρίσιμους αγώνες της άλλωστε και σας παρουσιάζει 10 πράγματα που πρέπει να ξέρετε για το παιχνίδι πριν το παρακολουθήσετε.

1. Η ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης χρειάστηκε να περάσει έως τώρα δύο φορές τη ψυχοφθόρα διαδικασία των πέναλτι για να φτάσει στον σημερινό μεγάλο τελικό, κι ελπίζει να μη χρειαστεί και σήμερα.

2. Προκρίθηκε ως πρώτη από τον όμιλο της και απέκλεισε στη συνέχεια την ΕΠΣ Δωδεκανήσου στη Θεσσαλονίκη, αλλά και την ΕΠΣ Μακεδονίας στη Δράμα για να προκριθεί στο φετινό φάιναλ φορ.

3. Στον πρώτο ημιτελικό που έγινε την Τρίτη, βρέθηκε με την πλάτη στον τοίχο, αλλά όχι μόνο αντέδρασε και ισοφάρισε, πήρε και τη νίκη στα πέναλτι με φύλακα άγγελο τον γκολκίπερ της, Χατζή.

4. Ο σημερινό τελικός είναι ένας τελικός της Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, αφού η ΕΠΣ Ξάνθης θα αντιμετωπίσει την ΕΠΣ Δράμας, που απέκλεισε την Τρίτη την ΕΠΣ Αθηνών.

5. Την αποστολή της ομάδας αυτό το τριήμερο στην Κατερίνη, συνοδεύει εκτός από τον κόουτς Απόστολο Κουτρουλό και ο υπεύθυνος των Μεικτών και αντιπρόεδρος της ΕΠΣ Ξάνθης, Γιώργος Τριάντης.

6. Άλλη μια επιτυχία θέλει να προσθέσει στο πλούσιο και γεμάτο από αυτές, «βιογραφικό» του ο κόουτς της ομάδας, που είναι ο άνθρωπος με το «κοκκαλάκι της νυχτερίδας».

7. Φυσικά, μαζί με τα παιδιά, στηρίζοντας τα συνεχώς είναι αυτό το τριήμερο και οι περισσότεροι γονείς τους.

8. Ημέρα χαλάρωσης ήταν η Τετάρτη για την ομάδα της ΕΠΣ Ξάνθης, αλλά και αυτή της Δράμας, αφού ήταν προγραμματισμένο το κενό μεταξύ των ημιτελικών και του τελικού και η ομάδα παρακολούθησε σεμινάριο σχετικά με τη διατροφή των αθλητών.

9. Συγχαρητήρια εισέπραξε η ομάδα Παίδων από πολλές ομάδες της Ξάνθης, μετά την πανάξια πρόκριση της στον τελικό κι ελπίζει να καταφέρει να κάνει υπερήφανο τον Νομό και σήμερα, φέρνοντας πίσω το πολυπόθητο τρόπαιο.

10. Ο τελικός είναι προγραμματισμένος για τις 14:00 (LIVE ThrakiSportS), ενώ νωρίτερα στις 11:00 υπάρχει στο γήπεδο της ΕΠΣ Πιερίας και ο μικρός τελικός ανάμεσα στις ηττημένες ομάδες της ΕΠΣ Αθηνών και Αχαΐας.