ΕΠΣ Ξάνθης: Ορίστηκαν τα μπαράζ ανόδου και υποβιβασμού της Β’ Κατηγορίας

 

Όπως ήταν ήδη γνωστό, λόγω της παραμονής των Ορφέα Ξάνθης και Άρη Αβάτου στην Γ’ Εθνική, αλλά και την άνοδο της Ασπίδας Ξάνθης σε αυτή θα πραγματοποιούνταν μπαράζ ανόδου αλλά και παραμονής ανάμεσα σε ομάδες της Β’ Κατηγορίας της ΕΠΣ Ξάνθης.

Το μόνο που δεν ήταν γνωστό, ήταν το πότε ακριβώς θα πραγματοποιούνταν αυτά, κάτι που αποσαφήνισε με ανακοίνωση της η Επιτροπή Πρωταθλήματος και Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

Συγκεκριμένα το μπαράζ ανόδου ανάμεσα σε Απόλλωνα Διομήδειας και Ελπίδα Γενησέας θα γίνει στις 21 Απριλίου και ώρα 17:30, ενώ μια εβδομάδα νωρίτερα την ίδια ώρα θα γίνει το μπαράζ παραμονής ανάμεσα σε Αετό Γοργόνας και Αετό Τοξοτών.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΠΣ Ξάνθης: «Η Επιτροπή πρωταθλήματος και κυπέλλου της Ένωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ξάνθης κατά την σημερινή της συνεδρίαση αποφάσισε τα παρακάτω:

Η αναμέτρηση Απόλλων Διομήδειας – Ελπίς Γενησέας για την άνοδο στην Α’ κατηγορία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 21 Απριλίου και ώρα 17:30 στο γήπεδο του ερασιτέχνη ΑΟΞ.

Η αναμέτρηση Αετός Γοργόνας – Αετός Τοξοτών για την παραμονή στην Β’ κατηγορία θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 14 Απριλίου και ώρα 17:30 στο γήπεδο του ερασιτέχνη ΑΟΞ.

Ευχόμαστε σε όλες τις ομάδες καλή επιτυχία».