Γ’ Εθνική: Οι οπαδοί του Ορφέα που διήνυσαν 262 χιλιόμετρα για να του συμπαρασταθούν στον τελικό της παραμονής (+vid)

 

Ο Ορφέας Ξάνθης στη μάχη που έδωσε στις Σέρρες για να εξασφαλίσει την παραμονή του στην κατηγορία είχε έναν πολύ σημαντικό σύμμαχο παρ’όλο που έπαιζε εκτός έδρας. Αυτός δεν ήταν άλλος από τον κόσμο του, με την ομάδα μετά το τέλος της αναμέτρησης να μην παραλείπει να πάει προς την κερκίδα και να ευχαριστήσει όσους ήταν εκεί.

Πρώτος φώναξε ο Γιάννης Καραγκιόζης μαζί με τον αδερφό του Βασίλη, και τους υπόλοιπους παίκτες λέγοντας τους να κατευθυνθούν προς τη κερκίδα του γηπέδου στο Χρυσό Σερρών, μετά και τις αγκαλιές μεταξύ τους για την επίτευξη της παραμονής, ώστε να ευχαριστήσουν το κόσμο που τους στήριξε σε αυτή τη πολύ σημαντική μάχη που έδωσαν.

 width=

Είναι χαρακτηριστικό πως στο γήπεδο βρέθηκαν παιδιά και από την ακαδημία του Ορφέα, που μάλιστα κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης φώναζαν και συνθήματα, ζητώντας ακόμα και δεύτερο γκολ για την ομάδα τους, ενώ το παρών έδωσαν και αρκετοί ακόμα ενήλικες φίλοι της ομάδας. Έτσι στο τέλος οι παίκτες κατευθύνθηκαν προς το μέρος τους για να τους ευχαριστήσουν, με τον Γιάννη Καραγκιόζη μάλιστα να τους απευθύνεται φωνάζοντας «ΟΡΦΕΑΡΑ» για να πάρει την απάντηση «ΟΜΑΔΑΡΑ».

Ούτε ο Μπάμπης Χατζημεστής, όμως, ξέχασε να ευχαριστήσει τους φίλους που έδωσαν το παρών, αφού με ανάρτησή του στο λογαριασμό που διατηρεί η ομάδα στο facebook, έγραψε: «Θέλουμε να ζητήσουμε ένα μεγάλο συγνώμη από τους φίλους της ομάδας μας, γιατί τους ταλαιπωρήσαμε. Σας ευχαριστούμε όλους! Επώνυμους και ανώνυμους, για την μεγάλη συμπαράστασή σας. Σας ευχαριστούμε, ευχαριστούμε».

Δείτε παρακάτω φωτογραφίες και το βίντεο του Μάκη Μπογιατζίδη από τη στιγμή που παίκτες και κερκίδα φώναζαν μαζί το σύνθημα που προαναφέραμε: