LIVE από τη Νέα Σμύρνη για την Super League: Πανιώνιος – ΑΟ Ξάνθη 0-0 (τελικό αποτέλεσμα)

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ThrakiSportS τον αγώνα Πανιώνιος – Ξάνθη για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος της Super League.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα πληροφορηθείτε την εξέλιξη στον αγώνα Πανιώνιος – Ξάνθη για την 26η αγωνιστική του πρωταθλήματος

Ώρα 14:05 Την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 14:09   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 14:14  Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:19  Νέος χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 14:24 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 14:33 Έχουμε ήδη την εντεκάδα της Ξάνθης: Ζίφκοβιτς, Ζβάρνας, Μπαξεβανίδης, Ντε Λούκας, Τριάδης, Ντουρίτσκοβιτς, Μεχία, Φλίσκας, Σιλά, Μπρίτο, Γέντρισεκ.

Ώρα 14:38 Στον πάγκο ο Ράσταβατς κράτησε τους Γκαραβέλη, Λουσέρο, Μελιόπουλο, Κασάδο, Καμαρά, Κάστρο και Κίκε

Ώρα 14:44 Στο άλλο στρατόπεδο η εντεκάδα του Ιστορικού: Κότνικ, Σταυρόπουλος, Μπανανά, Σαραμαντάς, Παπαγεωργίου, Κόρμπος, Σιώπης, Μασούρας, Σπιριντόνοβιτς, Σαββίδης και Ντουρμισάι

Ώρα 14:47 Αναπαπληρωματικοί για τον Πανιώνιο οι Μπαντής, Πινιώτης, Γεσίλ, Βουκελάτος, Οικονομίδης, Μακρύλλος, Νόβακ

Ωρα 14:50 Θυμίζουμε ότι σήμερα έχουμε και την τελευταία αγωνιστική στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής και ήδη έχουμε ανοίξει live και για αυτούς τους αγώνες και μπορείτε να το παρακολουθήσετε με ένα κλικ ΕΔΩ

Ωρα 14:55 Πέντε λεπτά για την έναρξη του αγώνα με τις δυο ομάδες να ετοιμάζονται να μπουν στον αγωνιστικό χώρο και να επιστρεψουν στην δραση μετά από καιρό.

Ωρα 15:01 Πάμε για την έναρξη αγώνα.

1′  Εναρξη του αγωνα

7′  Μεγάλη απόκρουση από τον Ζίφκοβιτς σε κεφαλια του Μπανανα και σουτ του Ντουρμισαι με το κορνερ στην συνέχεια να περνά ανεκμεταλλευτο.

 10′ Νέα καλή φαση για τους γηπεδούχους οταν ο πρωην Ξανθιώτης  Παπαγεωργίου πασαρει από τα δεξιά, με το Μασούρα να πιάνει το σουτ στο ύψος της περιοχής, που ευτυχώς περνά λίγο έξω από το αριστερό δοκάρι του Ζίφκοβιτς.

12′ Σουτ του Σπιριντόνοβιτς, η μπάλα στα χέρια του Ζίφκοβιτς.

18′ Κόρνερ για την Ξάνθη, που περνά ανεκμετάλλευτο σε εκτελεση του Ντουρίτσκοβιτς.

25′ Ισορρόπησε η Ξανθη το παιχνίδι.

29‘ Ο Τριάδης πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή, μαζεύει χωρίς πρόβλημα ο Κότνικ.

34′ Κακό παιχνίδι.

44′ Μακρινό σουτ του Ντουρίτσκοβιτς για την Ξάνθη άουτ η μπάλα.

45′ Λήξη πρώτου μέρους. Κρατά άνετα η Ξάνθη με εξαίρεση το πρωτο δεκαλεπτο που πιέστηκε από τους γηπεδούχους. Απότέλεσμα ημιχρόνου: Πανιώνιος-ΑΟ Ξάνθη 0-0

Ώρα 15:48 Θυμίζουμε ότι την live μετάδοση της αναμέτρησης προσφέρει το θρακιώτικης ιδιοκτησίας ξενοδοχείο “Pilion Terra”,που αποτελεί ιδανικό τόπο για μικρές ή μεγάλες αποδράσεις στην πανέμορφη Πορταριά του Πηλίου, ένας προορισμός  για όλες τις εποχές. Με προσιτές τιμές και κορυφαίες κριτικές στα εξειδικευμένα sites (λεπτομέρειες με ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ).

Ώρα 15:52   Χορηγός επίσης είναι τα καταστήματα Fresh Co εντός και εκτός της πόλης μπορείτε να πιείτε έναν ποιοτικό καφέ ή να απολαύσετε κάποιο από τα πολλά παρασκευάσματα του μαγαζιού, φυσικά σε πολύ καλες τιμές! Τα καταστήματα Fresh μπορείτε να τα βρείτε στην οδό Σαράντα Εκκλησιών 3, εντός της πόλης της Ξάνθης, ή στο 3ο χιλιόμετρο Ξάνθης – Λάγους, εκτός πόλης. Περισσότερες πληροφορίες και στη σελίδα του Facebook, κάνοντας ένα ΚΛΙΚ ΕΔΩ και για delivery στο τηλέφωνο 25410-62531.

Ώρα 15:55  Ακόμη χορηγός της σημερινής αναμέτρησης είναι και το καφέ μπαρ Prestige, που μπορείτε να το βρείτε στην οδό Βασιλίσσης Σοφίας 9. Στο Prestige μπορείτε να πιείτε έναν καφέ και να χαλαρώσετε, οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, αλλά και να διασκεδάσετε από το βράδυ, μέχρι το πρωί. Για περισσότερες πληροφορίες κάντε ένα κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 15:59  Χορηγός της μετάδοσης είναι το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι «Karlas Art World» που βρίσκεται Σουμελά 33, στον πεζόδρομο Καλαμαριάς στην Θεσσαλονίκη. Εκτός από τα μαθήματα σε ενηλίκους υπάρχουν και παιδικά τμήματα ζωγραφικής και χειροτεχνίας, ενώ μέσω των καταστημάτων σε Παπαναστασίου 77 (2310989824) και Σουμελά 33 (2310481231) γίνεται εισαγωγή και εμπορία ειδών αγιογραφίας, ζωγραφικής και Hobby. Για περισσότερες λεπτομέρειες κάντε κλικ ΕΔΩ.

Ώρα 16:03 Τέλος χορηγός της μετάδοσης   είναι και η βιοτεχνία κατασκευής αθλητικών και επαγγελματικών ενδυμάτων, Figli, του Μπάμπη Χατζημεστή. T-shirt υψηλής ποιότητας σε προσιτές τιμές για όλα τα καταστήματα ή επιχειρήσεις, πλήρης εξοπλισμός αθλητικών ομάδων, ασχέτως αθλήματος, με όλα τα απαραίτητα και προσφορές ολόκληρο τον χρόνο! Τη βιοτεχνία Figli μπορείτε να τη βρείτε στην οδό Μεσολογγίου 48 στη Ξάνθη και στα τηλέφωνα 25410 -72626/6943470776 ή στην ιστοσελίδα κάνοντας κλίκ ΕΔΩ.

Ώρα 16:06 Χωρίς αλλαγες οι δυο ομάδες μπαίνουν στον αγωνιστικό χώρο για την έναρξη του δευτέρου μέρους.

46′ Έναρξη β’ ημιχρόνου με ωραίο σουτ του Μασούρα λίγο έξω από την περιοχή μαζεύει εύκολα ο Ζίφκοβιτς.

58′ Ο Κάστρο στην θέση του Μπρίτο για την Ξάνθη.

64′ Αουτ το σουτ του Μασούρα.

70′ Διπλη αλλαγή μια για κάθε ομάδα. Ο Γεσίλ στη θέση του Σαββίδη για τον Πανιώνιο, ο Λουσέρο στη θέση του Γέντρισεκ.

73′ Καλή φαση για την Ξάνθη  με τον Μεχία να πιάνει το σουτ έξω από την περιοχή, που περνά δίπλα από το αριστερό δοκάρι του Κότνικ.

74′ Κίτρινη για Σταυρόπουλο του Πανιωνίου

76‘ Κίτρινη για Μπαξεβανίδη

81′ Ο Μασούρας δίνει την θέση του στον Μακρύλλο.

85′ Αλλαγή για τον Πανιώνιο, ο Οικονομίδης στη θέση του Κόρμπου.

86′ Κίτρινη κάρτα στον Κάστρο.

90′ Τεσσερα τα λεπτά των καθυστερήσεων. Κρατα το μηδεν και το +2 η Ξανθη από τον Πανιώνιο.

90+4′ Λήξη αγώνα. Καλό αποτελεσμα στην Ν. Σμυρνη για τον ΑΟΞ, σε ένα παιχνίδι που ταλαιπώρησε όσους βρέθηκαν να παρακολουθησουν τον αγώνα. Τελικό αποτέλεσμα Πανιώνιος-ΑΟ Ξάνθης 0-0

Ευχαριστούμε που ήσασταν μαζί μας, ευχαριστούμε πολύ και τους χορηγούς μας που μπορείτε να δείτε παρακάτω, η ενημέρωση συνεχίζεται στο ThrakiSportS και ήδη είναι σε εξέλιξη το live της Γ’ Εθνικής ενώ σε λίγο θα υπάρχουν αναλυτικά ρεπορτάζ και φωτορεπορτάζ από τη Νέα Σμύρνη αλλά και η καθιερωμένη κριτική των παικτών της Ξάνθης.