ΕΠΣ Ξάνθης: Βροχή συγχαρητηρίων από τις ομάδες του νομού στον Άρη Αβάτου

 

Συγχαρητήρια από αρκετές ομάδες από όλο τον Νομό, που αγωνίζονται στην Α’ και  Β’ Κατηγορία εισέπραξε ο Άρης Αβάτου για την κατάκτηση του Κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης.

 width=

Συγκεκριμένα τα συγχαρητήρια της έστειλε η Αναγέννηση Θαλασσιάς, μέσω του προέδρου της Τάσου Ταρενίδη, ο οποίος έδωσε και το παρών στο γήπεδο του ΑΟΞ το απόγευμα της Κυριακής (φωτό δεξιά), γράφοντας: «Ο πρόεδρος ,το Δ.Σ και η Αναγέννηση Θαλασσιάς συγχαίρουν τον Άρη Αβάτου για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης!!!!».

Ακόμα συγχαρητήριες ανακοινώσεις εξέδωσαν αρκετές ομάδες της Β’ Κατηγορίας, με τον Φίλιππο Δροσερού να κάνει την αρχή, γράφοντας: «Συγχαρητήρια τον Άρη Αβάτου για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης για τη χρονική περίοδο 2017- 18  width= width= width= width=».

Η Κεσσάνη Ερασμίου που έγραψε: «Η Κεσσάνη Ερασμίου συγχαίρει τον συντοπιτη Άρη Αβατου για την κατάκτηση του Κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης. Παράλληλα εύχεται καλή επιτυχία στον Ορφέα Ξάνθης στον αγώνα που δίνει για την παραμονή στην Γ Εθνικη. Ειστε οι άξιοι πρεσβευτές μας…».

 width=

Ο Απόλλων Διομήδειας, που αποκάλεσε και τον Άρη Αβάτου ως αδερφό σωματείο, ανέφερε:  «Συγχαρητήρια στο αδελφό σωματειο τον Άρη Αβάτου για την κατάκτηση του κυπέλλου της ΕΠΣ Ξάνθης για τη χρονική περίοδο 2017- 18»

Τέλος, αξίζει να σημειωθεί ότι συγχαρητήρια ανακοίνωση εξέδωσε και ο Ηρακλής Ζυγού, που επίσης ήταν παρών στο γήπεδο του ΑΟΞ στον μεγάλο τελικού μέσω του προπονητή του Γιάννη Δημητριάδη (φωτό αριστερα), γράφοντας: «Η διοίκηση του Ηρακλή Ζυγού εκφράζει τα συγχαρητήριά της στον σύλλογο του Άρη Αβάτου για την κατάκτηση του Κυπέλλου Ε.Π.Σ. Ξάνθης!».