LIVE από το ΔΑΚ Κομοτηνής ο τελικός του Κυπέλλου της ΕΠΣ Θράκης: Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου

 

Παρακολουθήστε ζωντανά από το ΔΑΚ Κομοτηνής και μέσα από το ThrakiSportS την εξέλιξη στον τελικό του Κυπέλλου ΕΠΣ Θράκης ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου.

Καλησπέρα! Από αυτήν την ανάρτηση θα έχετε πληροφόρηση για τον αγώνα ανάμεσα στην Δόξα Προσκυνητών και την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, που θα αναδείξει τον Κυπελλούχο της ΕΠΣ Θράκης για τη σεζόν 2017-2018.

Ώρα 15:35 Πριν περάσουμε στα πρώτα στοιχεία από τα γήπεδα, πάμε να δούμε τους χορηγούς μας, χωρίς την βοήθεια των οποίων δε θα ήταν δυνατή η σημερινή μετάδοση.

Ώρα 15:45 Χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 15:55 Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 16:05  Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 16:15  Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 16:20 Πολυνίκης του θεσμού είναι ο Πανθρακικός, αφού πρόλαβε από τα χρόνια του ακόμα στο τοπικό να φτάσει τις 9 κατακτήσεις, με την τελευταία να είναι πριν από 12 χρόνια, ενώ ακολουθούν με πέντε κούπες ο Αστέρας Αιγείρου και άλλες τέσσερις η Ελπίδα Σαπών.

Ώρα 16:24 Για να φτάσει στον τελικό η Δόξα Προσκυνητών χρειάστηκε να περάσει από την φάση των ομίλων όπου συνάντησε ως αντιπάλους τους ΑΟ Φαναρίου, Ελπίδα Σαπών και ΑΟ Μεσσούνης, για να ακολουθήσει στος «8» ο ΠΑΟΚ Κοσμίου τον οποίο απέκλεισε με συνολικό σκορ 8-1, ενώ στον ημιτελικό απέκλεισε τον Μέγα Αλέξανδρο Ιάσμου με συνολικό σκορ 4-3.

Ώρα 16:28 Από την άλλη για να φτάσει στον τελικό η Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, χρειάστηκε επίσης να προκριθεί από τη φάση των ομίλων όπου αντιμετώπισε τους Πανθρακικό, Δόξα Σώστη και ΠΑΟΚ Κομοτηνής, για να συναντήσει στα προημιτελικά το εμπόδιο της Ελπίδας Σαπών την οποία απέκλεισε με συνολικό σκορ 5-0 και τέλος να αποκλείσει στα ημιτελικά την Δόξα Γρατινής με συνολικό σκορ 6-1.

Ώρα 16:32 Ο Ζόραν Στοΐνοβιτς δε μπορεί να υπολογίζει σήμερα στις υπηρεσίες των τραυματιών Σαμαρά και Πλασταρά, ενώ συμπεριέλαβε στην αποστολή αν και είναι αμφίβολος επίσης λόγω τραυματισμού τον Άγγελο Μαυράκη.

Ώρα 16:36 Από την άλλη ο Νίκος Μπαχαρίδης δεν μπορεί, όμως, να υπολογίζει στις υπηρεσίες του τιμωρημένου Φαρμάκης, ενώ αμφίβολοι λόγω τραυματισμών είναι οι Δραγανίδης και Γιαννακίδης.

Ώρα 16:39  Άρχων της αναμέτρησης ορίστηκε ο αξιολογημένος για αγώνες Γ’ Εθνικής Χρήστος Κακουλίδης, με πρώτο βοηθό τον αξιολογημένο για αγώνες Α’ Εθνικής Αϊχάν Χούσκογλου και δεύτερο τον αξιολογημένο για Β’ Εθνικής Γιάννη Δημητριάδη. Τέταρτος διαιτητής ορίστηκε ως Γιάννης Δρακίδης, ενώ επιπρόσθετοι πίσω  από τις εστίες των δύο φιναλίστ οι Χαμαλίδης και Γκιόσης.

Ώρα 16:42 ξεκίνησε το τελετουργικό και μάλιστα χορεύει αυτή τη στιγμή ο σύλλογος γυναικών Νέου Σιδηροχωρίου

Ώρα 16:46 Ο χορευτικός σύλλογος Ποντίων Κομοτηνής “Ο Εύξεινος Πόντος” χορεύει τώρα.

Ώρα 16:48 Πάμε σιγά σιγά να δούμε και τις συνθέσεις των δύο ομάδων από το ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ώρα 16:50 Για την Δόξα Προσκυνητών του Νίκου Μπαχαρίδη ξεκινούν οι: Νικολίτσας, Πότσης, Μόσχος, Σιδηρόπουλος, Κελεσίδης, Τρίχας, Δημητριάδης, Χακάν, Σιχλιμοίρης, Βάσκος, Τσορτανίδης.

Ώρα 16:53 Από την άλλη για τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου ο Ζόραν Στοΐνοβιτς ξεκινά με τους: Κορωνάκη, Χατζήπαππα, Παρασκευόπουλο, Μίλερ, Λεφή, Γάιδα, Κούτρα, Ανυφαντάκη, Κρασσώνη, Στοΐνοβιτς, Πανουργιά.

Ώρα 16:58 Πάνω από 1500 είναι οι φίλαθλοι των ομάδων που βρίσκονται αυτή τη στιγμή στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ώρα 17:01 Ολιγόλεπτη καθυστέρηση θα έχουμε, αφού τα τελετουργικά άργησαν λίγο να ολοκληρωθούν.

Ώρα 17:03 Ο πρόεδρος της ΕΠΣ Θράκης Μάνος Γαβριηλίδης με τους προέδρους των δυο ομάδων χαιρετούν τους παίκτες έναν προς έναν.

Ώρα 17:06 Όλα έτοιμα για το πρώτο σφύριγμα.

1′ Σέντρα στο ΔΑΚ Κομοτηνής!

2′ Πολύ καλή ευκαιρία για την Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου, με τον Λάζαρο Στοΐνοβιτς να περνάει τον Βάσκο και να επιχειρεί ένα σουτ, αλλά το Νικολίτσα να αποκρούει εντυπωσιακά.

9′ Οδεύουμε προς τη συμπλήρωση του πρώτου δεκαλέπτου στο παιχνίδι και όλα είναι μοιρασμένα ουσιαστικά, με το Σιδηροχώρι βέβαια να έχει τη πρώτη καλή ευκαιρία της αναμέτρησης.

14′ Ενώ το παιχνίδι ξεκίνησε με αρκετά καλό και γρήγορο ρυθμό, τώρα αυτός έχει πέσει κάπως.

17′ Διαμαρτυρίες από τον Στέργιο Πότση και την Δόξα Προσκυνητών προς τον Ανυφαντάκη, για ένα απρόσεκτο μαρκάρισμα του δεύτερου.

22′ Λάθος του Σιχλιμοίρη, κλέβει ο Κρασσώνης και φεύγει στη κόντρα όμως τελικά ο Νικολίτσας πέφτει στα πόδια του και αποσοβεί τον κίνδυνο κερδίζοντας ένα φάουλ, πριν τον περάσει ο επιθετικός της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου και βρεθεί προ κενής εστίας.

29′ Καμία φάση στα τελευταία λεπτά, αμφότερες οι δύο ομάδες κοιτούν να διαφυλάξουν πρωτίστως το μηδέν παθητικό.

34′ Μοιρασμένο παραμένει το παιχνίδι, έχουμε κάποια κόρνερ εκατέρωθεν, από τα οποία όμως δεν δημιουργήθηκε κάποια ουσιαστική τελική από αυτά.

41′ Γκολ για τη Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου! Ο Στέφανος Μίλερ έγινε αποδέκτης της μπάλας μετά από κεφαλιά πάσα του Πανουργιά, από μια εκτέλεση κόρνερ και έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα. Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-1!

45+1′ Τέλος του ημιχρόνου στη Κομοτηνή! Αποτέλεσμα ημιχρόνου: Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 0-1

Ωρα 17:54  Με το γκολ του Μίλερ έχει πάρει προβάδισμα η ομάδα των Προσκυνητών, γκολ έχουμε και στην Ξάνθη όπου διεξάγεται ο τελικός του κυπέλλου ΕΠΣ Ξάνθης και μεταδίδεται επίσης από το ThrakiSportS με ένα κλικ ΕΔΩ

Ώρα 17:57 Χορηγός της μετάδοσης είναι το Coffee Lab, τη νέα αγαπημένη συνήθεια στην Κομοτηνή που άνοιξε στην Οδό Ορφέως και αποτελεί το πρώτο εκτός Αττικής αδερφάκι των Coffee Lab που «σαρώνουν» σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Πιείτε τον καφέ σας σε ένα ζεστό και προσεγμένο χώρο, επιλέγοντας ανάμεσα σε τέσσερις μονοποικιλιακής εξαιρετικής ποιότητας καφέδες, δοκιμάστε το μοναδικό chocco ball, ενώ το βράδυ μπορείτε να πιείτε το κρασί ή την μπύρα σας. Ακόμα και αν πεινάσετε, ένα από τα πεντανόστιμα σάντουιτς μπορούν να σας χορτάσουν. Κάθε μέρα 3 με 6 το μεσημέρι Happy Hour, ενώ στο χώρο υπάρχουν πλέον και επιτραπέζια παιχνίδια. Φυσικά ότι χρειάζεστε έρχεται και στο χώρο σας με ένα τηλέφωνο (κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ώρα 17:59 Πολύτιμη η συμβολή στην μετάδοση είναι τα «Γεωργικά Εφόδια Λιάγκης» στην οδό Χαριλάου Τρικούπη 87 στην πόλη της Κομοτηνής. Εκεί μπορείτε να βρείτε γεωπονικές συμβουλές, γεωργικά εφόδια, σπόροι, λιπάσματα, φυτοφάρμακα στις καλύτερες τιμές της αγοράς και πάντα δίπλα στον αγρότη.

Ώρα 18:01  Χορηγός της μετάδοσης είναι και η «Υπεραγορά Κρεάτων και Αλλαντικών» του Νίκου Τρίχα, που βρίσκεται στην οδό Μακεδονίας 39 στην Κομοτηνή. Στο συγκεκριμένο ιδιαίτερα δημοφιλές κρεοπωλείο θα βρείτε ντόπιας παραγωγής προϊόντα εκλεκτής ποιότητας, για το κυριακάτικο τραπέζι σας αλλά και καθημερινά, με ό,τι καλύτερο κυκλοφορεί στην περιοχή.

Ωρα 18:04  Για να ολοκληρώσουμε με τους χορηγούς, χορηγός της μετάδοσης είναι «Λεχούδης Τεχνικά Έργα», η οποία είναι μια δυναμική επιχείρηση τόσο στον κατασκευαστικό τομέα όσο και στην παροχή υπηρεσιών συντήρησης και υποστήριξης εγκαταστάσεων και από το 1977 προσφέρει τις υπηρεσίες της και αποτελεί συνέχεια οικογενειακής επιχείρησης. Δραστηριοποιείτε στον χώρο τον ιδιωτικών και δημοσιών τεχνικών έργων (εντός Ελλάδος αλλά και στην Βουλγαρία) και εφαρμόζει σύγχρονες τεχνικές και υποστηρίζει το έργο χρησιμοποιώντας δικά της συνεργεία. Διαθέτει ιδιόκτητο στόλο μηχανημάτων. Η επιχείρηση εφαρμόζει πρόγραμμα ποιότητας κατασκευής δημοσιών και ιδιωτικών έργων με πιστοποίηση ISO 9001:2008 και ΕΛΟΤ ΕΝ ISO 14001:2004 από αναγνωρισμένο διεθνή οργανισμό(κάντε κλικ ΕΔΩ για περισσότερες λεπτομέρειες).

Ωρα 18:08  Στο ημίχρονο είχαμε πάλι ορισμένα χορευτικά με το Lets Dance ενώ ωραίες κοπέλες μοίρασαν και μπάλες στην εξέδρα, ενώ αξίζει να σημειώσουμε ότι άνοιξε και η Θύρα μπροστά από τη Νομική κομοτηνής αφού γέμισε ασφυκτικά η κεντρική. Πάμε σε έναρξη δευτέρου μέρους

46′ Εναρξη δευτέρου μέρους χωρίς κάποια αλλαγή για τις δυο ομάδες

53′ Χωρίς κάποια ουσιαστική φάση στα πρώτα λεπτά του δεύτερου μέρους στο ΔΑΚ Κομοτηνής.

59′ Έχει ανέβει κάπως ο ρυθμός στο τελευταίο πεντάλεπτο, με την Δόξα Προσκυνητών να προσπαθεί πλέον έχοντας κλείσει τους χώρους πίσω, να κυνηγήσει και την ισοφάριση.

64′ Έχει σηκώσει και κάποιους παίκτες ο Νίκος Μπαχαρίδης, να κάνουν προθέρμανση και είναι θέμα χρόνου το πότε θα κάνει την επόμενή του αλλαγή.

67′ Αλλαγή για το Σιδηροχώρι, με τον Παρασκευόπουλο να δίνει τη θέση του στον Μαυράκη.

70′ Χωρίς φάσεις ακόμα το δεύτερο μέρος, πέρα από κάποια μακρινά σουτ και των δύο ομάδων που δεν απείλησαν τις αντίπαλες εστίες ουσιαστικά.

77′ Απειλεί τώρα με τον Βάσκο η Δόξα Προσκυνητών, που έκανε ένα σουτ, αλλά μπλόκαρε εύκολα ο Κορωνάκης.

79′ Αλλαγή για τους Προσκυνητές με τον Καραγγιανίδη να παίρνει τη θέση του Δημητριάδη.

82′ Κι άλλη αλλαγή από πλευράς Σιδηροχωρίου, τη θέση του Πανουργιά παίρνει ο Μουρατίδης.

83′ Έχουν ανάψει μετά από καιρό και οι προβολείς του ΔΑΚ Κομοτηνής.

85′ Παραμένει το 0-1 υπέρ του Σιδηροχωρίου, με λιγότερο από πέντε λεπτά συν τις καθυστερήσεις να απομένουν.

89′ Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις της αναμέτρησης!

90+3′ Γκολ για την Δόξα Προσκυνητών!!! Ο Χρήστος Βάσκος εκμεταλλεύθηκε μια αδράνεια της Δόξας Νέου Σιδηροχωρίου, και μετά από μπαλιά του Σιχλιμοίρη, έφερε το ματς στα ίσα. Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-1!

90+4′ Τέλος της κανονικής διάρκειας, πάμε παράταση! Αποτέλεσμα κανονικής διάρκειας: Δόξα Προσκυνητών – Δόξα Νέου Σιδηροχωρίου 1-1!

Ώρα 19:00 Ολιγόλεπτη διακοπή για να πάρουν μερικές ανάσες οι παίκτες και σε λίγο θα ξεκινήσει το ματς εκ νέου.

Ώρα 19:03 Τελικά μετά το γκολ των Προσκυνητών, αποβλήθηκε από τον πάγκο του Σιδηροχωρίου, ο Πανουργιάς.

Ώρα 19:04 Ξεκίνησε η ημίωρη παράταση!

99′ Αλλαγή για τους Προσκυνητές, ο Βελή Μεμέτ δίνει τη θέση του στον Δραγανίδη.

104′ Οδεύουμε προς το τέλος του πρώτου ημιχρόνου της παράτασης.

Ώρα 19:20 Έχουμε διακοπή για λίγα λεπτά πριν ξεκινήσει εκ νέου το παιχνίδι.

Ώρα 19:21 Είναι στη σέντρα οι δύο ομάδες και περιμένουμε το σφύριγμα του αγώνα.

105′ Ξεκίνησε το δεύτερο μέρος!

110′ Καμία φάση στο δεύτερο μέρος της παράτασης, και όλα δείχνουν πως θα έχουμε τελικά πέναλτι!

117′ Μετράμε αντίστροφα για το τέλος και της παράτασης και πάμε πέναλτι!

120′ Τέλος της παράτασης, πάμε πέναλτι

Ώρα 19:39 Αυτή τη στιγμή οι διαβουλεύσεις για την σειρά των εκτελεστών.

Ώρα 19:41 Στην εστία μπροστά από την παλιά Νομική Σχολή θα εκτελεστούν τα πέναλτι.

Ώρα 19:42 Πρώτο ξεκινά το Σιδηροχώρι με τον Γάιδα τις εκτελέσεις, και θα ακολουθήσουν οι Προσκυνητές με τον «κάπτεν» Νίκο Τρίχα.

Ώρα 19:43 Ξεκινάμε τώρα με τα πέναλτι!

0-1 Εύστοχη η εκτέλεση του Γάιδα, παρά τη σωστή βουτιά του Νικολίτσα.

1-1 Ευστοχεί και ο Νίκος Τρίχας, με τον Κορωνάκη σε αντίθεση με τον Νικολίτσα να μην πέφτει σωστά.

1-2 Δε πέφτει καν ο Νικολίτσας, πολύ καλή εκτέλεση του Ανυφαντάκη και γκολ.

2-2 Και ο Σιδηρόπουλος στην δεξιά γωνία του Κορωνάκη, όλα τα πέναλτι έχουν εκτελεστεί εκεί.

2-3 Άλλαξε πλευρά ο Μίλερ και εκτελώντας στα αριστερά νίκησε εκ νέου τον Νικολίτσα.

3-3 Ισοφαρίζει και πάλι ο Μόσχος για τους Προσκυνητές, με μια άπιαστη εκτέλεση.

3-4 Εύστοχος και ο Άγγελος Μαυράκης, βάζει μπροστά και πάλι το Σιδηροχώρι.

4-4 Παραλίγο να το πιάσει αυτή τη φορά ο Κορωνάκης που ακούμπησε τη μπάλα με τα ακροδάκτυλα, αλλά η εκτέλεση του Σιχλιμοίρη ήταν δυνατή και δεν τα κατάφερε.

4-5 Ευστοχεί ο αρχηγός του Νέου Σιδηροχωρίου, ο Λεφής, που νικά τον Νικολίτσα.

5-5 Μέσα και το πέναλτι του Βάσκου!

Έχουμε φτάσει τα 10 πέναλτι και δεν έχει χαθεί κανένα. Από εδώ και πέρα κάθε ομάδα εκτελεί από ένα πέναλτι, όποια το χάσει, χάνει και τη κούπα.

5-5 Αποκρούει ο Νικολίτσας και κρατάει την ισοπαλία!

6-5 Ευστοχεί ο Πασχάλης Δραγανίδης, αφού δεν κατάφερε να αποκρούσει ο Κορωνάκης, και δίνει την κούπα στην ομάδα του!!

Τέλος του αγώνα! Τρελά πανηγύρια από τους προσκυνητές που είναι οι Κυπελλούχοι της ΕΠΣ Θράκης για τη σεζόν 2017-2018!