Γ’ Εθνική: Πλησιάζει στην κορυφή των σκόρερς ο Ιμέρ! Τα πολυβόλα του πρώτου ομίλου

 

Με την 20η αγωνιστική συνεχίστηκε το πρωτάθλημα του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής με 3 πλεον ομάδες της Θράκης να παλέυουν για τα 2 εισιτήρια της παραμονής. 

Ο Γαϊδαρτζής δείχνει να βρίσκει και πάλι τη φόρμα του και στα τελευταία παιχνίδια «ενίσχυσε» αρκετά την επαφή του με τα αντίπαλα δίχτυα, γεγονός που πλέον τον φέρνει και πάλι στη κορυφή του πίνακα των σκόρερ με 16 τέρματα, δύο περισσότερα απ’όσα έχει ο Ξανθιώτης φορ του ΑΟ Καβάλας, Νίκο Βαλαβανόπουλο που έχει κολλήσει στα 14 και βλέπει τον επίσης Ξανθιώτη και «πολυβόλο» του Ορφέα Ξάνθης Χιντ Ιμέρ να τον απειλεί πλέον ευθέως, έχοντας μόλις 4 τέρματα λιγότερα.

Στα 8 γκολ βρίσκεται πιο κάτω ο πρώην της Ξάνθης, Φώτης Δουμάνης που οδηγεί τον εκπληκτικό φέτος Αετό Ορφανού, ενώ στα 6 και 5 τέρματα αντίστοιχα βρίσκονται οι επιθετικοί της Δόξας Προσκυνητών, ο Γιαννιώτης πρώην επιθετικός του ΠΑΣ Δημήτρης Σιχλιμοίρης και ο Καστοριανός παλιός πρώτος σκόρερ της ΕΠΣ Θράκης Χρήστος Βάσκος, που έκαναν τα πάντα για να σώσουν τη παρτίδα για την ομάδα τους, αλλά δεν τα κατάφεραν. Στα 5 τέρματα επίσης είναι και ο Μεμέτ Εμρέ του Διδυμοτείχου και ο Χρήστος Πασχαλάκης του Ορφέα, ενώ από 4 γκολ έχουν οι Πάρης Κοτόπουλος και Αντώνης Χαριτίδης του Άρη Αβάτου.

Παρακάτω οι πρώτοι σκόρερς του 1ου Ομίλου της Γ’ Εθνικής

16 τέρματα: Γαϊδαρτζής (Απόλλων Παραλιμνίου)

14 τέρματα: Βαλαβανόπουλος (Α.Ο. Καβάλα)

10 τέρματα: Χιντ Ιμερ (Ορφέας Ξάνθης)

8 τέρματα: Δουμάνης  (Αετός Ορφανού)

7 τέρματα: Τάντιτς (Απόλλων Παραλιμνίου), Κρολ (Νέστος Χρυσούπολης)

6 τέρματα: Σιχλιμοίρης (Δόξα Προσκυνητών), Δούμπλατζης (Αετός Ορφανού), Μπερούκας (Μέγας Αλέξανδρος Ξηροπόταμου), Γρ. Παπαδόπουλος (Καβάλα)

5 τέρματα: Βάσκος (Δόξα Προσκυνητών), Εμρέ (ΑΕ Διδυμοτείχου),  Ναλμπάντης (Απόλλων Παραλιμνίου), Γ. Τσαμπέγια (Αετός Ορφανού), Ζιγκερίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως),  Πασχαλάκης (Ορφέας Ξάνθης), Γκόγκας (Μέγας Αλέξανδρος Καρπερής/ Μέγας Αλέξανδρος Ξηροπόταμου),

4 τέρματα: Χαριτίδης, Κοτόπουλος (Άρης Άβατου), Μουτεσίδης (Απόλλων Παραλιμνίου), Κεχαγιάς (Ελπίδα Σκουτάρεως),Ελέζι (Αετός Ορφανού)

3 τέρματα:   Μαυράκης (Δόξα Ν. Σιδηροχωρίου), Σαρηγιαννίδης (Άρης Άβατου), Παναγιωτίδης, Γερακης, Παπαβασιλείου (Ελπίδα Σκουτάρεως), Ν. Στεφανίδης (Ελπίδα Σκουτάρεως/ Λαγκαδάς), Κοβάτσης (Νέστος Χρυσούπολης), Κουτζαβασίλης (Απόλλων Παραλιμνίου)