ΕΠΣ Έβρου: Δεν έχουν αναβληθεί (ακόμα) οι αγώνες της Τετάρτης για Α’ και Β’ Κατηγορία

 

Κανονικά παραμένουν στο πρόγραμμα οι αναμετρήσεις που είχαν αναβληθεί λόγω των καιρικών συνθηκών και έχουν προγραμματιστεί για αυτήν την Τετάρτη σε Α’ και Β’ Ερασιτεχνική Κατηγορία της ΕΠΣ Έβρου.

Υπενθυμίζεται ότι βάσει του προγράμματος, έχει οριστεί να διεξαχθούν αυτήν την Τετάρτη 28/2 τα παιχνίδια Αρδας Καστανεών – Θράκη Φερών και Ποντιακός – ΠΑΕ Νίψας για την Α’ ΕΠΣ Έβρου και όλα τα ματς της 15ης αγωνιστικής του Νοτίου Ομίλου της Β’ Κατηγορίας.

Κατά 90% το πιο πιθανό είναι να αναβληθεί το ματς στις Καστανιές καθώς το γήπεδο ήδη  έχει καλυφθεί από χιόνι και δύσκολα θα αλλάξει κάτι, ωστόσο η απόφαση της Επιτροπής Πρωταθλήματος τόσο για αυτό το ματς όσο και για τα υπόλοιπα θα παρθεί νωρίς το πρωί της Τετάρτης.

Υπενθυμίζεται ότι η ΕΠΣ Ξάνθης προχώρησε ήδη από την Δευτέρα στην αναβολή των αναβληθέντων αγώνων της Α’ ΕΠΣ Ξάνθης που είχαν προγραμματιστεί για την Τετάρτη με βάση τις προβλέψεις των μετεωρολόγων.

Στην ΕΠΣ Έβρου ωστόσο, όπως διευκρινίστηκε στο ThrakiSportS, θα περιμένουν να δουν πως θα κυλίσει το βράδυ και εάν συντρέχει λόγος αναβολής η απόφαση θα ληφθεί έγκαιρα νωρίς το πρωί της Τετάρτης, πριν αναχωρήσουν ομάδες για εκτός έδρας προορισμούς διανύοντας πολλά χιλιόμετρα χωρίς λόγο…