Εμπειρίες και επιτυχίες για την αποστολή παμπαίδων και παγκορασίδων του Εθνικού Αλεξανδρούπολης στις Σέρρες

 

Στην πιο πολυπληθή ημερίδα κλειστού στίβου της Βορείου Ελλάδος, συμμετείχε η προαγωνιστική ομάδα στίβου του ΜΓΣ Εθνικού Αλεξανδρούπολης με μεγάλη επιτυχία.

Περισσότεροι από 300 αθλητές και αθλήτριες έως 13 ετών βρέθηκαν στο κλειστό των Σερρών, με σωματεία από όλη την Β. Ελλάδα, που διαγωνίσθηκαν σε πέντε αγωνίσματα αγοριών και κοριτσιών (60μ. με εμπόδια, 60μ, μήκος, επί κοντώ και σφαιροβολία) της κατηγορίας Παμπαίδων και Παγκορασίδων Β’.

Η ομάδα του ΜΓΣ Εθνικού αγωνίσθηκε με 15 παιδιά και είχε δύο θέσεις στην πρώτη τριάδα, ενώ όλοι σχεδόν στην πρώτη οκτάδα κατάταξης.

Πρώτη στα 60 μέτρα με εμπόδια αναδείχθηκε η Αριστέα Δαστερίδη με επίδοση 10″70, ενώ δεύτερη στο μήκος ήταν η Νικολέτα Λαζαρίδη με 4.51μ.

Στο μήκος αγωνίσθηκε και η Χριστίνα Ουρεϊλίδου ενώ στα 60μ. αγωνίσθηκαν οι Αχιλλέας Σταγκόπουλος, Κυριάκος Κυλίμος, Γιώργος Μπαϊρας, Αλέξανδρος Καλαϊτζής, Ναταλία Μπάλδου, Αλεξάνδρα Λημνιού, Ευαγγελία Τριανταφύλλου και Ελένη Κεσουδάκη. Στο επικοντώ αγωνίστηκαν οι Νικολέτα Λαζαρίδη, Δήμητρα Δαμκαλή και Χριστίνα Ουρεϊλίδου.

ΑΦΗΣΤΕ ΜΙΑ ΑΠΑΝΤΗΣΗ

Please enter your comment!
Please enter your name here