Γ’ Εθνική: Έξαλλοι ξανά με την διαιτησία του Δρακίδη τόσο στην ΑΕΔ όσο και στο Σκούταρι

 

Παράπονα από την διαιτησία του θρακιώτη διαιτητή Δρακίδη έχουν για μια ακόμα φορά οι άνθρωποι της ΑΕ Διδυμοτείχου, αλλά αυτή τη φορά στα παράπονα τους συνοδεύουν και αυτοί της Ελπίδας Σκουτάρεως.

Οι γηπεδούχοι στην αναμέτρηση του Σαββάτου, που αγωνίστηκαν για ένα ημίχρονο με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Αβογιάν, υποστηρίζουν ότι χαρακτηριστικό παράδειγμα της πρόθεσης του διαιτητή εις βάρος της ομάδας τους είναι το γεγονός ότι σφύριξε λήξη την στιγμή που δυο παίκτες της ΑΕΔ ξεχύνονταν στην αντεπίθεση με ελπίδες επίτευξης τέρματος που θα χάριζε τη νίκη στην ομάδα τους.

Ωστόσο ανακοίνωση όπως είχε συμβεί πριν δυο μήνες σε βάρος του Κομοτηναίου διαιτητή δεν βγήκε και μάλλον δεν πρόκειται να εκδοθεί, καθώς η εντονότατη αντίδραση που είχε υπάρξει τότε μάλλον έφερε αντίθετα αποτελέσματα, αν κρίνει κανείς από τις διαιτησίες που ακολούθησαν και κυρίως το γεγονός ότι η ΚΕΔ όρισε σε αυτό το κρίσιμο παιχνίδι τον συγκεκριμένο διαιτητή, παρά την ανακοίνωση.

Παράπονα για την διαιτησία υπήρχαν και για το Σκούταρι. Ο Δημήτρης Στεφανίδης στις δηλώσεις του στο radioevros (από όπου και η φωτογραφια) έκανε παράπονα για τον αγωνιστικό χώρο και πρόσθεσε: «Οι διαιτητές ήταν κάκιστοι προς εμάς και θα πρέπει να το προσέξουν, γιατί κάνουμε πάρα πολλά χιλιόμετρα και αδικηθήκαμε σε αυτόν τον τομέα της διαιτησίας»