ΕΠΣ Έβρου: Κατατέθηκε ένσταση για πλαστοπροσωπία στο παιδικό πρωτάθλημα!!!

 

Συνέβη και αυτό στα τοπικά πρωταθλήματα της περιοχής μας. Σύμφωνα με πληροφορίες που έχουν μεταφερθεί στο ThrakiSportS, ομάδα της ΕΠΣ Έβρου που διαθέτει και παιδική ομάδα και συμμετέχει στο παιδικό πρωτάθλημα, παρουσίασε σε αγώνα πλαστό δελτίο παίκτη ή παικτών.

Το γεγονός έγινε αντιληπτό από την αντίπαλη ομάδα, η οποία σύμφωνα με πληροφορίες δεν άφησε έτσι την υπόθεση και κατέθεσε ένσταση για πλαστοπροσωπία σε αγώνα του παιδικού πρωταθλήματος (διευκρινίζουμε για αποφυγή παρεξηγήσεων ότι η φωτογραφία είναι αρχείου)! Προφανώς της υπόθεσης θα επιληφθεί πλέον η Πειθαρχική της Ένωσης.

Το ενδιαφέρον είναι ότι το παιδικό πρωτάθλημα θεωρείται επίσημο πρωτάθλημα της οικείας ποδοσφαιρικής ένωσης και ενδεχόμενο τέτοιο παράπτωμα έχει συνέπειες όχι μόνο για το συγκεκριμένο τμήμα, δηλαδή την παιδική ομάδα που εφόσον κριθεί ένοχη θα χάσει το ματς στα χαρτιά και θα τιμωρηθεί και με αφαίρεση βαθμών, αλλά και για τη μεγάλη ομάδα.

Άλλωστε δυστυχώς στην Θράκη έχει υπάρξει αντίστοιχο περιστατικό σε άλλη ΕΠΣ, πριν τρία χρόνια. Επειδή δεν συμπληρωνόταν ενδεκάδα, μια ομάδα είχε χρησιμοποιήσει με πλαστά δελτία ποδοσφαιριστές μεγαλύτερους σε ηλικία με αποτέλεσμα να τιμωρηθεί και εκείνη στο παιδικό πρωτάθλημα αλλά και η ανδρική ομάδα που μετείχε τότε στην Α’ ΕΠΣ Θράκης και σήμερα στη Γ’ Εθνική.

Αντιστοίχως λοιπόν και στον Έβρο φαίνεται ότι έχουμε ένα αντίστοιχο φαινόμενο του οποίου θα επιληφθεί η Επιτροπή Πρωταθλήματος, εφόσον φυσικά επαληθευθούν οι πληροφορίες που έφτασαν στο ThrakiSportS για την κατάθεση ένστασης και εφόσον φυσικά επιβεβαιωθούν και οι σχετικές καταγγελίες από την Πειθαρχική Επιτροπή.

Το ζήτημα είναι αν οι ποινές θα επιβληθούν μόνο στην ομάδα ή αν θα επεκταθούν και στα μικρά ανήλικα παιδιά που σε αυτές τις περιπτώσεις είναι και τα πιο αθώα θύματα. Αλλά το πιο μεγάλο ερώτημα είναι το αυτονόητο: είναι δυνατόν να μας απασχολεί υπόθεση πλαστοπροσωπίας σε… παιδικό πρωτάθλημα;