Ευτυχισμένο το… 2108!!! Ομάδα της Θράκης έκοψε πίτα για… 90 χρόνια μετά!!!

 

Συμβαίνει και αυτό. Σύλλογος παλαιμάχων κορυφαίας ομάδας της Θράκης, μιας από τις πιο ιστορικές της περιοχής μας, έκοψε την βασιλόπιτά του και μάλιστα δημοσιεύθηκαν και φωτογραφίες από αυτήν.

Βλέποντάς τες ωστόσο, διαπιστώνει κανείς ότι πάνω στην πίτα δεν έγραφε 2018 αλλά 2108! Ενας μικρός αναγραμματισμός στο 0 και το 1 δηλαδή, που αρκεί για να δώσει μια διαφορετική χρονιά, 90 χρόνια μετά.

Αυτό που δεν ξέρουμε είναι αν αυτό έγινε από λάθος ή αν υπήρχε μια μικρή… σκοπιμότητα, επειδή η συγκεκριμένη ομάδα την χρονιά που πέρασε συμπλήρωσε 90 χρόνια ζωής και θέλησαν με αυτόν τον τρόπο οι παλαίμαχοί της να δείξουν ότι θα πρωταγωνιστεί και στα επόμενα 90 χρόνια στα αθλητικά δρώμενα του τόπου.

Για την ιστορία πάντως, πρόκειται για την πίτα του Ορέστη Ορεστιάδας, που φέτος ειδικά έχει βάλει στόχους για μεγάλα πράγματα, διεκδικώντας τον τίτλο στην Α’ Κατηγορία ΕΠΣ Έβρου και την άνοδο στην Γ’ Εθνική αλλά έχοντας προκριθεί και στον μεγάλο τελικό του Κυπέλλου της ΕΠΣ Έβρου, αποκλείοντας την περασμένη εβδομάδα την ΑΕ Διδυμοτείχου.