Α2 Ανδρών: Η ΓΕΑ παρακαλάει να μην υποβιβαστεί ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης για να μην υποβιβαστεί και αυτή

 

Δύο αγωνιστικές έμειναν να ολοκληρωθεί η πρώτη φάση του πρωταθλήματος της Α2 Ανδρών και οι ομάδες πλέον γνωρίζουν που και πως θα συνεχίσουν.

Συγκεκριμένα στον πρώτο υποόμιλο του βορείου ομίλου για το γκρουπ υποβιβασμού θα παίξουν ο ΑΟ Ορεστιάδας, η ΓΕΑ, ο ΑΟ Σερρών και ο Αρης Θεσσαλονίκης.

Από τις ομάδες αυτές θα υποβιβαστεί στο τοπικό μία ομάδα, αλλά εάν υποβιβαστεί από την Α1 Ανδρών ο Εθνικός Αλεξανδρούπολης τότε θα πέσουν δύο ομάδες.

«Έτσι τώρα όλοι είναι με τον Εθνικό και παρακαλάνε να μείνει στην κατηγορία για να γλυτώσει άλλη μία ομάδα», σχολιάζει το liberovolley.

Με την εικόνα βέβαια που υπάρχει μέχρι στιγμής, η μία ομάδα που θεωρείται πρώτο φαβορί για υποβιβασμό, θα είναι ο ΑΟΟ.

Αν πέσει όμως και δεύτερη, τότε με βάση την μέχρι τώρα εικόνα που αποτυπώνει ο βαθμολογικός πίνακας, σε σοβαρό κίνδυνο θα βρεθεί και η ΓΕΑ.

Βέβαια σε κάθε περίπτωση θα ακολουθήσουν πλέι άουτ, αλλά σε κάθε περίπτωση τόσο στην ΓΕΑ όσο και στον ΑΟΟ παρακαλάνε να μείνει ο Εθνικός – και όχι μόνο επειδή οφείλουν να στηρίζουν τη μεγάλη ομάδα του Έβρου αλλά και για ίδιον όφελος, όπως αποκαλύπτει διαβάζοντας τα ψιλά γράμματα της προκήρυξης ο «Ροζ Πάνθηρας» του liberovolley.