ΕΠΣ Θράκης: “Πακέτο” από την Ξυλαγανή στον Πολύανθο οι Γιαννακόπουλος και Στυλιανίδης

 

Δυο μεταγραφές πραγματοποίησε ο Κομψάτος Πολυάνθου που απέκτησε από τον Ορφέα Ξυλαγανής “πακέτο” τα φιλαράκια Πέτρο Στυλιανίδη και Δημήτρη Γιαννακόπουλο.

Οι δυο τους μετακόμισαν από τον Αστερα Αιγείρου το καλοκαίρι στην Ξυλαγανή και πλέον θα ενισχύσουν την ομάδα του πρωην προπονητή τους Φώτη Κωνσταντινίδη στην προσπάθεια παραμονής που κανει ο Πολύανθος. Ο 27χρονος Στυλιανίδης είναι επιθετικός και ανηψιός του πρωην Υπουργού Ευριπίδη Στυλιανίδη, και στην ομάδα  της Ξυλαγανής που αγωνιζόταν και παλιότερα ειχε φέτος ένα τερμα.

Στο παρελθόν αγωνίστηκε στο Κόσμιο, στην Δόξα Βυρώνειας και στον Αστέρα Πεπονιάς ομάδες των Σερρών όπου σπούδασε Λογιστική, ενώ είναι και κάτοχος μεταπτυχιακού  στα οικονομικά ΜΒΑ (μάστερ), συνδυάζοντας με επιτυχία σπουδές και ποδόσφαιρο.

Ο 26χρονος Κομοτηναιος κεντρικός αμυντικός Δημήτρης Γιαννακόπουλος στο παρελθόν αγωνίστηκε στον Ορέστη Ορεστιάδας αφού σπούδαζε στην Ορεστιάδα. Ο Γιαννακόπουλος ξεκίνησε την καριέρα του από την ακαδημία της Μεσούνης, συνέχισε 2 χρόνια σε Αστέρα Αιγείρου και μετά από 2 χρόνια στον Έβρο αγωνίστηκε για μια πενταετία και πάλι στον Αστερα όπου είχε συμπαίκτη τον Πέτρο Στυλιανίδη.